nota iklan

Monday, 21 February 2011

Nuffnang oh Nuffnang

Tetiba jek aku rasa mcm saje nak buat entry pasal Nuffnang hehehe....

Nama Nuffnang ni unik lah kan...details boleh rujuk sendiri kat blog Nuffnang ni. Rasa semua blogger otai2 dan tak otai pun tahu, saje jek aku nak tulis walaupun org dah tahu ehhh...

ada lagi details pasal Jafaikan/ Jafaican ni kat sini

  • bahasa ni bukan bahasa kamus
  • gabungan Jamaican + African
  • pakar bahasa lebih gemar namakan bahasa ni Multicultural London English (MLE)
apa2 pun aku suka citer sebutir benih ditanam ni

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...