nota iklan

Thursday, 24 February 2011

Rahsia fitness artis barat

Star Secrets to Shaping Up! 
JENNIFER ANISTON - YOGA + STEP-UPS

Star Secrets to Shaping Up! 
NATALIE PORTMAN - BERENANG SETIAP HARI!

Star Secrets to Shaping Up!

KATE BECKINSALE - YOGA

Star Secrets to Shaping Up!
JENNIFER LOPEZ - MENARI

Star Secrets to Shaping Up!
KATIE HOLMES - SPINNING CLASS


Aku tak sempat pun nak exercise, buat kerja2 rumah pun exercise jugak kan? Tapi tak berkesan sgt lah, tetiba berat naik walaupun tak berapa nak makan...kadar metabolisme dah menurun lah gamaknya...
Tapi haritu mmg best sgt masa naik basikal ke bukit cherakah, perrrgghhh  mmg penat sgt2 tapi rasa nak pegi lagi. Tak sangka terer jugak aku bawak basikal dgn anak aku yg gegirl umur setahun 7 bulan duduk kat belakang basikal ada baby seat. Memang best!

 exactly mcm ni lah aku bawak hari tu. Jom pegi lagi!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...