nota iklan

Thursday, 17 March 2011

release tension!

Semalam pukul 5 pagi baru tidur siapkan assignment....bila dah tekan butang send ke lecturer semalam, baru ler rasa mcm ringan jek...ada lagi assignments yg tgh beratur tu...sabar yekkk.....ikut giliran hehe..

kesian anak aku cuti sekolah pun tak ke mana, dia pun dah bising ibu asyik mengadap komputer, semalam dia dah kata "penting sgt ke homework ibu tu?".......aduhaiiii...

hari ni pagi2 lagi suruh dia siap ajak pegi tengok wayang...tu je lahh yg larat, malas nak pegi jauh2...
so pegi tgk citer Mars needs Moms 3D, walaupun aku teringin nak tengok Merong Mahawangsa hehe...



pegi TGV Sunway Pyramid tadi tapi tak ramai sangat pun budak2 yg datang tengok cerita ni...yg ramaiii teenagers....datang dgn kawan2, couple2...mmmm budak sekarang ni advance sangat, kita dulu mmg tak jejak kaki ke wayang kalau tak ikut parents kan...

ok jugak citer tu tapi tak berapa selesa pakai speck 3D tu sbb besar dan rasa mcm pening2 sikit, tapi kalau tak pakai speck, tak berapa clear sgt. Untuk org specky mcm aku ni lagilah tak best sbb kena pakai 2 specks pulak.

p/s ingat masa nak bersalin anak kedua, padahal dah rasa sakit petang tu, tapi nak jugak ikut husband dan anak tengok citer Transformers 2....aku pun minat citer tu, mana boleh tinggal...
last2 tak tengok sangat pun sebab mmg tak senang duduk dah rasa sakit...esok selamat bersalin alhamdulillah...

so, lepas tulis entry ni, boleh lah nak tidur kejap sebelum sambung buat keje2 kat rumah pulak jap lagi, sweet dreams semua yek...adios

1 comment:

  1. Ni komen saya untuk Nuffnang Premiere Screening –Mars Needs Moms -
    My mom is the best mom in the world because no words can really express my heartfelt love, appreciation and thanks to her. The most wonderful things in this world cannot be seen or even touched, they must be felt with the heart. Deep down inside my heart, my mom is the most wonderful person!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...