nota iklan

Thursday, 2 June 2011

Aktiviti cuti sekolah ALIMKids bookshop

Aduhaii...dah terlambat nampaknya saya terbaca e-mail dari ALIMKids ni, byk aktiviti2 yg dah lepas....ini bahana terlalu banyak e-mail dalam inbox yg tak terbaca sejak busy dengan exam hari tu lah ni...

apa2 pun, saja nak kongsikan aktiviti2 yg ada kat ALIMKids ni...hopefully ada lagi nanti cuti sekolah akan datang!

http://2.bp.blogspot.com/-QJk3IUrs6Ds/Tdfaic0vxAI/AAAAAAAAAvQ/JhjEkDIEENE/s1600/MindMapping.jpg

Nota: masa kat MRSM dulu, ada dua subjects tambahan yg diwajibkan, siap ada exam lagi. Masa tu saya tak faham apalah kepentingannya tapi sekarang ni, barulah saya faham kegunaannya...terpaksa pulak kita mencari2 kursus nak belajar benda ni, kena bayar pulak tu....buku2 berkaitan pun banyak kat kedai buku....terima kasih cikgu sebab ajar saya Creative Thinking (Edward de Bono) dan Mind Mapping (Tony Buzan).....padahal dulu lemah jek setiap kali dgr nama pakcik Bono ni..hehehe...

http://2.bp.blogspot.com/-FkuJFkSxiEY/TdClcHfXhYI/AAAAAAAAAug/J-XiEzFEnIs/s1600/holiday4-8_may2011.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-rAIICLuYJek/TdfbLGxJZCI/AAAAAAAAAvY/36778BizktU/s1600/EnglishRead.jpg

Nota: yg ni boleh lagi ni kalau nak pegi...

http://1.bp.blogspot.com/-ldFlMZOMA0c/TdT6RJYWsQI/AAAAAAAAAvI/STwvvZQWKho/s1600/kidsmoneygames_flyer1.jpg


http://4.bp.blogspot.com/-I-5Aqr4SyCA/TdE1MgPWkwI/AAAAAAAAAu4/Izgn2KZ_Vyc/s1600/FeltCrafts6June2011.jpg

info lanjut boleh pegi sini ya:

www.UmmikuSayang.com : "Celebrating Motherhood... the Islamic Way"
www.AlimKids.com : "Nurturing Active, Lively, Intelligent, Muslim Kids"
www.MuslimBizNetwork.com : "Connecting Muslim Businesses to Muslim Families"

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...