nota iklan

Monday, 22 August 2011

Beginilah hari2ku...

Dulu masa study, sebuk dengan kuliah dan exam...
Sekarang bila dah start keje...inilah antara rutin2 harian saya...aduhaiii

Hari ni
Esok
Lusa pun
Tulat

isshhhh...dah tu bila lah nak buat kejenya....huhuhu....

Satu lagi yg tak laratnya, pukul 6.30 pagi dah keluar rumah, kesiannya anak2 saya...
pastu jalan jam pulak tu... letih lerrr....teringin nak pegi keje naik basikal boleh kuruskan badan sekali....tapi kat Malaysia ni esp kalau kat federal highway tu, boleh ke naik basikal, tak pasal2 kang...

mmmm...gitulah rutin harian saya sejak bekerja semula ni....tak bestnya
tapi demi nak mencari rezeki yang halal, kena ikhlaskan hati...

satu lagi yg tak laratnya.....hehe


hehe...macam2 kerenah kan....saya pun bukan manusia sempurna...tapi seboleh mungkin...bekerjalah kerana Allah untuk agama, bangsa dan negara.....insyaAllah...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...