nota iklan

Monday, 24 October 2011

Nak organise....nak organise.....tapi tak organise jugak....

Ishhhh...pening tau bila saya sorang jek nak organise kt rumah tapi husband dgn anak2 suka sgt buat sepahhh...aduhaiiii...camne nak buat yek? Tak larat lah asik nak mengemas....kemas sepah, kemas sepah....robot pun meletup kalau camtu...

Tapi apa2 pun suka tgk idea2 nak organise tau...jomlah tgk sini jap...idea credit to SINI

Clutter Busters: 17 Products to Help Organize Papers in Your Home comel kan sepit2 ni, saya ada sepit2 camni jugak tapi gambar2 cartoon letak kat fridge, lepas tu anak yg kecik tu selalu melalak2 suruh saya ambilkan sebab nak main...lepas tu mulalah bersepah2 merata rumah...ishhhh...

Clutter Busters: 17 Products to Help Organize Papers in Your HomeKotak2 ni membantu jugaklah setakat ni, kalau dah x sempat sgt sumbat je lah apa2 kertas yg menyemakkan mata tu, pastu pandai2lah nak sort yek, jgn biar jek...nanti penuh dgn sampah je nanti kang...

Clutter Busters: 17 Products to Help Organize Papers in Your HomeSaya ada satu kat rumah camni tapi end-up jadi tempat perangkap habuk jek, hampehhhh...

Clutter Busters: 17 Products to Help Organize Papers in Your Home
Yg ni saya rasa mmg perlu...letak geran rumah, kereta, surat beranak, sijil nikah dan segala benda seangkatan dengannya....dokumen2 penting especially, letak dalam satu fail mcm ni, kalau ada emergency, at least kita tahu apa kita nak grab dulu kan...

Clutter Busters: 17 Products to Help Organize Papers in Your HomeSaya rasa kena ada satulah macam ni, nak organise hand-outs sekolah anak saya, tapi kat mana nak cari yek?

Byk lagi produk2 yg boleh membantu kita organise, kononnya lah....tapi at the end of the day, selalu jadik perangkap habuk...sebab selalu tak sempat nak organise huhuhu...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...