Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2012

Lisa Surihani yang sangat cantik!

Kalau sebut nama Lisa Surihani, ada ke orang tak kenal yek? ish ish mesti semua orang kenal kan.....cantik lah Lisa ni walaupun dia sangat simple! itu yg saya suka sgt pasal dia...tak perlu berlebih2 sangat berfesyen or bermake-up tapi sangat cantik...dahlah kawin dgn Yusry KRU...and they look so much in love with each other...wow i like!

Hari ni tetiba mood boring saje jek nak paste byk2 gambar Lisa kat sini....gambar kredit to google dan tuan punya gambar yek.....layannn...


Yusry is a Lucky Guy :-) Semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa...aminnnn

Tetiba feeling....hehe

Dah nak dekat seminggu saya bercuti...hooray!
ye ke hooray.....ishhhh jaga anak yg umur 2 tahun lebih tu kena chicken pox yek....
tapi bestlah jugak duduk rumah boleh buat apa yg patut
in the mean time saya buat jugak keje2 ofis dari rumah, hantar maklumbalas, compiling data, written tasks, mmmm tetiba teringat zaman2 study dulu....wah bestnya study...
rasa mcm nak sambung study...tapi umur dah masuk 35 this year, and syarat untuk apply scholar belajar mesti umur tak lebih 40 tahun, yess, mmg ada another 5 years but then saya baru je dpt bertukar ke tempat kerja yg sgt dekat dengan rumah, fuhhhh dah 10 tahun saya menunggu nak kerja situ tau, budget mestilah nak keje kat situ at least for another 10 years, hehe berangan, itupun kalau tak ditukarkan lah kan....
then anak yg sulung tahun ni darjah 3, rasanya saya kena lepas kan dia upsr dulu baru nak fikir nak sambung belajar lagi, takpe informal education pun everyday boleh dapat, life is about learning new things or at least understand…