nota iklan

Thursday, 5 July 2012

Subhanallah...cantiknya bulan malam tadi

Malam tadi lebih kurang pukul 9.00 malam ketika saya hendak menjemur baju di belakang rumah, nampaklah bulan yang sangat cantik...Subhanallah...(oppsss....jangan terkejut ya, saya memang selalu menjemur baju pada waktu malam, tapi di bawah teduhanlah...sebabnya..pagi2 tak sempat! nak berkejar ke ofis....huhu).

Disebabkan ambil gambar dengan kamera cap ayam sahaja, so kualitinya tidak memuaskan, tapi nak jugak share kat sini...hehe..

p/s teringat kata2 Ustaz Pahrol semasa ceramah beliau di IKIM.fm...."bila kita melihat nikmat, ingatlah pada pemberi nikmat...." Subhanallah....terima kasih Ya Allah



4 comments:

  1. Replies
    1. kan YaYansMum :-)....actually lepas tu dia mcm bergerak dan nampak lagi bulat bulan tu..tapi tak sempat nak ambik sbb nak ambik anak dari mengaji

      Delete
  2. Subhanallah.. Semalam try jugak ambik gambar bulan yang mengambang penuh. Tapi pakai kamera henpon je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun pakai kamera handphone jek ni....actually yg real mmg lagi cantik bulan ni kan Syani...

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...