Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2013

SEBAK...

Ingatan dan doa kami mengiringimu wahai Perwira....

Haaa kann...dah mula lah tu!

Hehe...bila dah takde idea nak menulis, mula lah nak mengarut kan buat yg bukan2...huhu..


Oklah...lepas ni tak buatlah lagi mcm ni yek, buat entry mengarut ntah apa2...


Setakat nak paste gambar je...ek elehhh...sume orang boleh paste2 gambar jek...


Mmmm...ye lah, ye lah...layan je lah tepek gambar ngada2 ni...lagipun macam lah ada org nak masuk blog ni kann...

Perasan jek tuan punya blog ni....huhuhu





Saya nak kurus! :-(

Bila tiba2 rasa bosan melanda....mula lah buat aktiviti entah apa2...

contohnya seperti ini....



Ni yang saya tak suka bila ambik gambar diri sendiri....tak suka! tak suka!
Tak suka betul tengok muka sendiri yang dah tembam....ishhhhh
entah dah beribu2 kali lemon rasanya berazam nak kurus tapi tetap jugak bertambah berat badan seperti dipam-pam...

waaaa....sedihnya....ni baru part muka...kalau part badan lagilahhhh....

Aduhai, bila lah agaknya hasrat saya yang satu itu akan tercapai?

Masalah bertimpa-timpa :-(

Sejak dua menjak ni Ya Allah, hanya Dia saja yang Maha Mengetahui saya rasa macam tak boleh nak fokus, dan entah bermacam2 rasa lagi lah yang tak pandai saya nak explain...
Buat kerja pun macam tak efisien, bila balik petang tu rasa masih banyak lagi kerja2 yang belum siap...Aduhai kenapa dengan saya?
Mungkin sebab bulan ni sibuk sikit dengan mesyuarat, kursus...etc etc Badan pulak tak berapa nak sihat, hidung yang tersumbat dan kepala yang berat ini benar2 mengganggu produktiviti saya....ewahhhh ye lah tu sangat
Saya rasa ada baaanyaakkk perkara yang perlu dilakukan....tapi saya sendiri pun tak pasti apa yang membatasi saya..
Nak menulis hutang artikel dan laporan yang masih tertunggak pun seperti tiada idea :-(
Seperti menghadapi writer's block!
 - credit to google - Nak tulis blog pun macam takde idea, inikan pulak nak siapkan report laporan audit! mmmm....macam mana ni?
Bukan itu sahaja, secara keseluruhannya, saya seperti menghadapi productivity block!  -credit to http://www.2-…

Selamat Berhujung Minggu

Dalam kegembiraan dan keselesaan bersama keluarga tersayang di rumah, jangan lupa doakan saudara2 kita di Lahad Datu dan perwira2 negara yang sedang berjuang!

Terima kasih pahlawan2 di Lahad Datu...