Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2013

Terima kasih :-)

Nota Hari Ini :-)

Motivasi Kurus : Pergghh ni memang ayat terbaik dari Kevin Zahri :-)

credit to FB Kevin Zahri



Holding On To Memories....

“No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.” 
― Haruki Murakami
“Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” 
― L.M. MontgomeryThe Story Girl

Motivasi Kurus : Rexona Move - Sweat to Change Lives

Jom, kita cuba yang ni untuk keep on moving...sekurang2nya boleh lah hilang a few calories...well, itupun kalau output lebih banyak dari input. If sama, then takde kesanlah kot... Masalah saya pulak, selalunya input lebih dari output! haha...







Setakat ni, inilah saja pencapaian saya (tapi inipun pencapaian kumulatif ni, mungkin campur dgn pencapaian org lain jugak ni)...itupun bukan exercise pun...tapi sebab bershopping dan berjalan nak pegi breakfast pagi2! huhu....haru betul. Tapi saya tak update melalui facebook...malas lah kan....bukan betul2 work-out pun ...hehe




Life is like a jigsaw puzzle :-)

Life, is often like a jigsaw puzzle. Sometimes it hums along beautifully. All the pieces fit perfectly. The pieces fit effortlessly. Other times it seems like we can't catch a break. The pieces don't fit....no matter how hard we try! Yet, all the pieces are necessary to complete the big picture; the masterpiece that will be our life...





Back to work!

ok, masa untuk fokus pada kerja setelah bercuti panjang....Bismillah :-)

sampai saja ofis, saya terus bersihkan pokok saya ni sebab banyak sangat nampak daun2 kuning....kesiannyaaa....rindu kat tuan dia ya..

so, sekarang tinggal ni jek.....semoga putik yang kecik tu akan tumbuh lebih banyak lagi sebagai pokok baru!




Saya suka iklan hotlink ni

Menarik kan? saya suka warna iklan ni.....meriahhh!
Ada sesiapa berminat? top up jangan tak top up...hehe



Corak2 kehidupan...

I love Malaysia :-)

Motivasi Kurus : bila nak joging ni?

Berangan je nak joging tapi bila? Pagi sebelum pegi keje - mustahil Petang balik keje - mustahil Pagi sabtu atau ahad? Ok boleh...yang penting bangun awal huhu.... Dah tu cepatlah mula! Kerja kalau bertangguh tak menjadi tahu tak! Itu pesan org tua2...dahtu? Sibuk update blog je? Pegilah sekarang! Huhuhu.....