nota iklan

Thursday, 6 June 2013

Motivasi Kurus : Rexona Move - Sweat to Change Lives

Jom, kita cuba yang ni untuk keep on moving...sekurang2nya boleh lah hilang a few calories...well, itupun kalau output lebih banyak dari input. If sama, then takde kesanlah kot... Masalah saya pulak, selalunya input lebih dari output! haha...








Setakat ni, inilah saja pencapaian saya (tapi inipun pencapaian kumulatif ni, mungkin campur dgn pencapaian org lain jugak ni)...itupun bukan exercise pun...tapi sebab bershopping dan berjalan nak pegi breakfast pagi2! huhu....haru betul. Tapi saya tak update melalui facebook...malas lah kan....bukan betul2 work-out pun ...hehe





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...