nota iklan

Friday, 29 November 2013

Sorry boss, saya balik on time!

Sorry boss, saya balik on time!

Sebab kat rumah pun saya kena buat 5S
Sebab kat rumah pun ada back-log
Sebab kat rumah pun ada due time nak kena masak dinner
Sebab kat rumah pun ada maklumbalas nak diberi pada anak2 untuk pendidikan mereka
Sebab kat rumah pun ada meeting dan discussion dengan family
Sebab kat rumah pun ada audit nak dibuat

Betul boss....
Kenapa? tak percaya ke?

Kerja saya?
Mestilah dah siap..ada jugak yang progressing mengikut schedule...
Boss nampak kan saya fokus buat kerja tadi...
Berborak kosong? Melepak? Makan lama2? 
Opps sorry...saya takde masa nak buat tu semua (ewahhhh....poyo je hehe)
Saya kena siapkan kerja2 saya secepat mungkin sebab saya nak balik on time!


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...