nota iklan

Thursday, 12 December 2013

Big Bad Wolf 2013

Dah...dah...saya tak tension dah macam kat entry sebelum NI
cita2 nak jadi wolf dah tercapai dahh...
cuma ada masalah sebab tak puas membelek buku dah kena ajak balik hehe
yelah, pegi tumpang SIL...dia bagi masa sejam jek huhu...ambikkk! sejam jek :(
pastu tak dpt singgah kat bahagian TOO PRECIOUS memandangkan SIL saya dah ngantuk tahap gaban sebab dah pukul 1 pagi dah masa tu...
huhu...nasib lerrr

so hasil tangkapan kali ni mmg merundum tahap gaban lah..
kalau dulu dapat 47 buah buku, this time dapat grab 14 buah buku je pun...

mmm...takpelah 
jadilah kan
dah rezeki banyak tu je kan...ok lah tu ada jugak daripada takde langsung
ye tak?

nak jugak tunjuk antara buku2 yg saya dapat beli 
layannnn je lah yek ;)












Cabaran seterusnya....
Habiskan baca buku2 yg banyak tu...
Dan kemas rak buku! huhu...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...