nota iklan

Monday, 20 January 2014

Bersiaran dari Seremban ;)

Assalamua'laikum. Salam mesra.
Tak sempat nak update blog. Semalam busy berkemas2 sebab hari ni nak pergi kursus. Now bersiaran sekejap sementara tunggu lunch. Tak sempat lagi nak bagi jawapan entry teka-teki sebelum ni.
Saya nak ucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yg sudi singgah blog yg tak glamour ni, sudi jadi kawan dan sudi komen ;)

Terima kasih yg tak terhingga...

Kat bawah ni gambar yg saya sempat snap pagi tadi masa tgh driving...opss masa ni jln clear xde kereta ok...


Kalau sempat, saya bagitau jawapan teka-teki tu nanti yek...;)
Salam sayang...

13 comments:

  1. berapa hari berkursus? Selamat berkursus ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dua hari Ainim...terima kasih ;)

      Delete
  2. cantiknya pemandangan matahari pagi tu sis

    ReplyDelete
  3. jalan sangat clear hehe ikut LEKAS highway eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadya, linda ikut Elite dr shah alam. Actually jam jugak sampai dah lepas simpang ke Seremban lepas putrajaya tu baru clear sikit. Lepas tu jam balik bila dah dekat seremban...

      Delete
  4. Happy jalan-jalan!! Hehe... Saya pun kene g kursus Rabu ni... Sampai Jumaat... Tapi tak boleh berpisah dengan baby, angkut gak... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wafee, tak best jalan2 pegi buat keje hehe...tulah pasal klu lama2 mmg susah nak berpisah kan...saya pun x sanggup..

      Delete
  5. Assalamualaikum, hati2 jalan tu kak (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam...terima kasih Sheila ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...