nota iklan

Monday, 10 February 2014

Jawapan Nuffnang ;)

Saya hantar 2 tiket ke Nuffnang baru-baru ini.
Tiket kedua tu soalan sama cuma sebab dah beberapa hari hantar tiket tak berbalas, saya hantar lagi satu. Hehe...punyalah tak sabar nak dapat jawapan.
Soalan saya tentang CPUV yg melekat tapi tak appear walaupun status on going.
Inilah jawapan Nuffnang.


Mmm...terima je lah kot dengan hati terbuka sebab Nuffnang yang punya iklan....kannn... hihi
Cuma pagi ni saya nampak ada iklan yang menari2...tapi malas dah nak berharap sebab dah terkena dah iklan keluar beberapa saat jek lepas tu hilangg....huhu

Salam sayang semua ;)

34 comments:

  1. nak mengharap pun ssh jugak kan... tp iklan mmg tak rancak mcm dulu.. sabar je la..

    ReplyDelete
  2. sejak mula berblog sampai la nie x penah phm iklan yg btempek² tu..hahaha..org len berblog dpt gak side income, sy berblog sesuka ati jaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy punya pun ciput jek Eza..hihi ;)

      Delete
  3. ini adalah jawapan standard kerana pernah ada pengalaman hantar ticket... iolss memang rajin hantar ticket jugak...ekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...Nuff copy paste yek...haha ;)

      Delete
  4. Hmm,,saya lg la.tak pernah dpt cpuv pun.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe Atien, tulis jek tiket kt Nuff...hihi ;)

      Delete
  5. acik dah malas nak layan..mmg itu jawapan commonnya

    Hari ini last untuk vote, Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Achik kann....ok2...semoga Acik berjaya ya ;)

      Delete
  6. iklan burung biru je ada skarang nie..:)

    ReplyDelete
  7. samalah Linda...lekat beberapa saat pasti hilang dr nuff.. jom be positiv selain dr income kita blogging utk berkongsi sesuatu yang memberi manfaat kpd org lain..relaks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Ana...fikir positif...yg penting dpt byk ilmu dgn berblogging ni kan Ana ;)

      Delete
  8. kalau dh rezeki x kemana, rajin2 lah anta tiket pada nuffnang ni, mesti banyk BE yg menyinggah nanti hehehe

    ReplyDelete
  9. Sabooo jer ler.... sbb tu skrg byk dah orang lari ke company lain... Ida tak pernah hantar tiket ke nuffnang tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah..linda pun tgh nak usha2 co lain ni hihi

      Delete
  10. bunda pun sama belum pernah dapat CPUV..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe Bunda...insyaAllah dpt tu nnti ;)

      Delete
  11. Ramai tulis pasal nuffnang yg kedekut lately… mcm blog saya, mmg takde CPUV pun tahun ni :(
    Tapi earning ada juga dapat… banyak juga yg masuk, tu yg pelik… hurm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pulak terbalik Nur...CPUV singgah tp earning ciput hehe

      Delete
  12. Waahhh :D
    eheee~ <3
    thanks share ye bundaa <333

    ReplyDelete
  13. nuffnang mcm hdupm segan mati tak mau saja kan kak..emm sabar je la

    ReplyDelete
  14. Mmg agak menghampakan ramai blogger sejak beberapa minggu ni.. rasa dah sebulan lebih juga kan... sabar je lah hmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kan Khir...sabar je lahh..;)

      Delete
  15. Oh, ya ke gitu? Saya pun macam ada nampak iklan baru NN kat blog saya sehari, dua lalu pastu malaslah nak check apa yang berlaku. Malas nak mengharap sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Mummy, malas nak mengharap sgt kan :p

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...