nota iklan

Tuesday, 11 February 2014

Mood Less?

Dua tiga hari ni rasa macam mood less 

Tapi Alhamdulillah...masih boleh fokus pada kerja
baik kerja rumah mahupun kerja ofis ;)
Biasalahh...mood kita kan berubah2...hihi
tapi takdelah sampai mood swings kan...

Apa2pun...Alhamdulillah kerana masih lagi diberi peluang bernafas menikmati hidup.
Alhamdulillah ;)


(gegambar credit to mr google)

16 comments:

  1. nak update blog kena make sure mood tu ada.
    ade idea pun tp mood x elok x jadi jugak..hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Thanks sebab sudi singgah blog saya. Biasa lah kalau tak ada mood. Cuma ada masa masa tertentu kita tak boleh nak ikutkan sangat mood ni kan? Hehehe selamat menjalankan tugas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam Dzureen. Betul tu, xleh ikut sgt mood ni..:p

      Delete
  3. Semoga diberi inspirasi & dilancarkan segalanya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  4. Mmg hidup kita macam roda...kekadang mood best....kekadang merudum...:)

    Yang penting, jgn terlampau ikut mood...ie biar akal kita control mood, bukan nafsu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...mmg takleh diikut sgt mood ni..

      Delete
  5. Linda, 'suka suki' je buat penambahan 'ge' pada perkataan gambar tu ya!..hehehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tulah Sweetie...selamba jek tulis gegambar yek...hehe ;))

      Delete
  6. stress mmg slalu dtg dalam diri kn..huhu

    ReplyDelete
  7. semoga mood itu kembali secepat mungkin ye :)

    ReplyDelete
  8. Biasalah type of mood tu datang ikut suka. Saya pun la ni rasa macam moody aje tak tahu kenapa tapi bila menulis kat blog, mak hai...memang tak reti berhenti! Mood menulis belum padam katanya ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy memg pandai menulis...saya suka baca citer Mummy ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...