nota iklan

Tuesday, 25 February 2014

Motivasi kemas rumah

Kat mana agaknya boleh dapatkan bakul jenis macam ni yek?
Untuk drop zone di tangga. Jenuh clearkan area tangga tu, tapi mmg akan penuh semula sebab dari ayah sampai ke anak2 suka letak semua benda kat area tangga...hihi :p


(idea dari buku ni)

20 comments:

  1. ehehehe anak dgn ayah sama je ya kak :)..susah nak jumpa bakul mcm tu melainkan buat sndiri :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...tulah pasal Asha...kt mana agaknya nk jumpa...nk buat sendiri tak kreatif :p

      Delete
  2. kemas perlahan2 hehe and remind them to help akak tidy up things

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah Faezah...dorang ni tak makan saman hihi ;p

      Delete
  3. uniknya bakul tu: linda kadang2 kat Ikea ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo ye ke Ana...nk kena usha2 kt ikea ni nampaknya...thanks Ana :)

      Delete
  4. fewiittt..kita pun ada buku ni jugakss...big bad wolf mari ka tu? berbaloi-baloi kannn?? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi betul tu Fizah...hasil BBW lah nim..mmg serius berbaloi2 kan Fizah ;D kawan saya nak sgt buku ni, dia carik2 kt internet, harga betul dlm rm80 tau..byk kan beza :p

      Delete
  5. Lihat pada gambar dan idea...memang menarik tapi selalunya tak tau nak dapat dimana. Buat sendirilah, guna barangan kitar semula...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah pasal BM...masalahnya saya ni fail bab2 kerastangan hehe :D

      Delete
  6. Cantik dan nmpk kemas je bakul tu..x pernah jumpe lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Atien kannn...tak tahu mana nak jumpa kan..hihi :p

      Delete
  7. Cari je bakul biasa yg ngam ngam size step tu pun boleh jugak Linda.
    Tp mmg betul ...bakul tu boleh jadi penyelamat ...dan nampak kemas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lahhh...cantik kan Hainom :) masalah dorang ni, bukan satu anak tangga jek terlibat dorang letak barang2, aduhaii....huhu sabor je lah

      Delete
  8. Kawasan tangga mmg tempat kegemaran meletak brg2.. rasa mcm nak letak sekejap.. tp selalunya lupa smpi ke esoknya hehee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah pasal..selalunya mmg lupa lah...mau berhari2 jugak hihi :p

      Delete
  9. rasa hati tu ada,,, penyakit M tu yg x nak prg2 heheh

    ReplyDelete
  10. Kalau jumpa tu, roger-rogerlah kat kita juga. Walaupun super duper heroes kat rumah ni tak meninggalkan kesan di mana-mana, sebagai isteri dan ibu mithali seharusnyalah ada satu bakul cam ni. Senang sikit kerja. Jimat masa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...mesti Mummy, kalau jumpa nanti saya warwarkan tau :))

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...