nota iklan

Sunday, 2 February 2014

Nuffnang, please back to normal

Betullah tu. Banyak lagi objektif lain berblogging ni. 
Berkongsi info, berkenalan dgn kawan2 blogger lain, hobi...etc etc
Tapi bila Nuffnang mcm jammed rasa tak best jugak.
CPUV dah x rancak satu hal, sekarang ni dibuat pulak dpt CPUV tp tak appear kat blog....mmm pelik lah ;(
Yang tak habis2 keluar cuma burung COP COP tu aje....ishhh ;(

40 comments:

  1. ibu...burung biru comel apa...hihi....
    kena gak majuk nuffnang tu ibu...hihi...

    jom ibu...cik akak ada mini giveaway...kalau nak join datang blog...hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak join...nak join..jgn tutup dulu yek cik akak...hihi

      Delete
  2. yeke..tak best la gitu kan..xpe shida doa cepat2 sembuh nuffnang akak..

    ReplyDelete
  3. bila cpuv ni jarang dapat rasa macam nak buang je nuff.tukar ngan advertiser lain pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Nick...dah xde duit kot Nuff ni hehe

      Delete
  4. Memang ramai dah merajuk dengan nuff ni

    ReplyDelete
  5. ada rezki nanti adalah tu...sabar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah..terima kasih Bunda ;)

      Delete
  6. Mmg betul tu.. berblogging jadi kurang seronok bila jadi mcm ni.. klu berterusan, harus tukar ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...iklan tu pun salah satu motivasi berblogging kan...;)

      Delete
  7. setuju...bila tengok nuffnang jadi susah hati bila tengok iklan churp2 je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulahh...mcm dah bosan tgk burung cop cop tu hehe

      Delete
  8. Tu la, saya p0wn risau :'(

    Jom singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  9. kak mia dah lama merajuk dengan nuff ni.... hehhee

    p/s: tahniah ya... http://www.mialiana.com/2014/02/pengumuman-kedua-pemenang-soal-selidik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann Mia kann...rasa nak merajuk jugak ni..

      Delete
  10. Assalammualaikum...

    mselim3 pun dah merajuk gak dengan nuffnang nie..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam...betul tu..mmg nak merajuk dah ni hihi

      Delete
  11. betul..rasa mcm nak madukan ja nuff ni dgn iklan lain hehe...2014 ni takde cpuv yg melekat pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulahh Kamsiah, jom kita madukan Nuff...padan muka dia hehe

      Delete
  12. Tak tau sgt tentang iklan2 ni, tak da register to any iklan sites pun. Heee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom Vee, register..menambah2 perisa berblogging ;)

      Delete
  13. entahlah nuffy ni...YM dh lama giveup...huhu...bertahun tulis blog, tak pnh2 lg cash out...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita, saya pun x pernah cash out...hihi

      Delete
  14. nuff sedang bertapa..hahaha
    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah bertuah. Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah pasal Yumida...Nuff tgh bertapa cari idea apa lah agaknya hihi

      Delete
  15. Nuffnang memang takde iklan skang ni...

    ReplyDelete
  16. Hihi salam singgah.sy br n x tau sgt pasal nuffnang ni hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juhaida, bila ada iklan2 ni mcm comel ler sikit keluar2 kat blog kita hihi

      Delete
  17. Ramai yang bercakap pasal nuff ni..ntahlah bunda ni jarang pun jengok iklan2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje jek Bunda...suka2 register iklan ni...tambah perisa berblogging, nasib baik boleh tambah pendapatan sikit hihi

      Delete
  18. SA pun perasan Nuffnang dah x bagi apa2 iklan...x tau la kenapa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Amanda...tak best dah Nuff ni nampaknya...hihi

      Delete
  19. Eh, saya sibuk sangat membaca burung tu pun saya tak perasan! Maybe NN tengah pikir 18x kat mana nak dilantingkan iklan dek kerana banyaknya bloggers yang baru lahir :) Apa-apa pun semoga NN kembali merujuk secepat mungkin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah...harap2nya begitu lah...kan Mummy ;)

      Delete
  20. ha tu la... dah lama juga dneo tak dapat cpuv... huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...