nota iklan

Thursday, 20 February 2014

Tetiba je rasa macam ni :P

sleeping on keyboard emoticon

Ni mesti pasal nyamuk lah ni duk buat music kat telinga saya semalam...nak tido pun tak senang....ishhh


(gegambar googled)

20 comments:

  1. sama laaaa...pg tadi dah telelap kat kusi...ptg nie plak bos masok lmbt..ape lagi, amek kesempatan tido atas meja plak...hahaha...dpt laa 10 minit tido..rasa lega sgt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tulah pasal...saya tidur je kejap atas meja sbb dah ngantuk sgt sampai sakit kepala. at least boss nampak ada kt tempat...bukan pergi mengular ke mana2 hihi...sorry boss...sekali sekala jek huhu

      Delete
  2. Assalamualaikum kak, alaaa kesiannya. kalau sheila nampak nyamuk.. memang sampai dapat tenyeh nyamuk baru boleh nak tidur. hehehe suami selalu gelak tengok gelagat sheila hunting nyamuk, hiewhiew ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam Sheila...saya mmg fail bab tangkap nyamuk...3 kali nampak dia hinggap kt saya...pipi je yg lebih sakit kena tampar tapi nyamuknya tak mati...ishh mmg geram. husband pulak dah tido dah :(

      Delete
  3. ehehe kita senasib la kak..semalam pun kita tak dpt nak tidur lena byk nyamuk brnyanyi2 di telinga

    ReplyDelete
    Replies
    1. music dia dah lah mmg tak sedap kan Asha...ngungg ngungg ngunggg ishhh geram jek hihi

      Delete
  4. Assalamualaikum, haha pengalaman yang familiar ni,. Duk tonton tv pun ada ja background.

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam baby...tulah pasal, lebih2 sekrg ni musim denggi kan

      Delete
  5. kalau tidur rumah kampung mesti terasa macam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Farah...kt kampung kitaorg panggil nyamuk gajah sbb besar2 nyamuknya...hihi

      Delete
  6. Replies
    1. betul tu Nadya...tak boleh biar kann..

      Delete
  7. Nyamuk kini musuh utama kesihatan...Nyahkan segera!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu BM...dahlah pagi tu pegi meeting, pengarah ckp pasal denggi...hihi

      Delete
  8. Ngantuk tak boleh nak tidur yeh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah pasal Hainom, tidur curi2..pastu sakit kepala sampai malam :(

      Delete
  9. Hahaha salah kan nyamuk, meja yang kena tanggung proses lenakan diri ... :D

    ReplyDelete
  10. Seriously, saya pernah terlelap masa bercakap di telefon! Punyalah sleepynya rasa sebab tak cukup tidur. Saya tak tahu apa orang di hujung sana cakap atau berapa lama dia menunggu di talian. Cuma yang pasti, beberapa kali bunyi 'hello' baru saya terjaga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy...ini serius mmg betul2 ngantuk ni hehe...kesian Mummy..mesti org yg tgh cakap dgn Mummy tu pelik kot...hihi :p

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...