nota iklan

Sunday, 16 February 2014

Yg saya nak vs Yg saya kena buat :)

Yang saya nak buat bila cuti....

Yang saya kena buat...hihi
(Thank you mr.google bagi pinjam gambar)

Tapi takpelah, asalkan budak ni happy... :)

Life is like a rainbow! Penuh warna warni.

Salam mesra :)

31 comments:

  1. cantiknya kehidupan dengan warna warni.. selamat berhujung minggu.. :D

    ReplyDelete
  2. Time cuti pun lg byk kerja sebenarnya.hehee..slmt hujung minggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Atien kann...kerja rumah tak pernah surut..hihi

      Delete
  3. ehehe begitula agaknya kalau kita dah jadi surirumah nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...tulah Asha, tapi jadi surirumah tak payah fikir pasal kerja ofis:)

      Delete
  4. Mmg betul.. selamat berhujung minggu & semoga ceria sekeluarga.. :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. haha...tulah pasal..kan Ainim. begitulah putaran setiap minggu :p

      Delete
  6. Singgah melawat ibu.
    Lama tak singgah sebabguna tablet je.
    Tak reti sangat huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..takpe cik akak...terima kasih ya :)

      Delete
  7. Fuhh... syoknyee gambar2 yg NAK buat tu... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah pasal Wafee....klu dpt betul kan best..hihi :)

      Delete
  8. semua bez...bahagia bila dpt meulangkan masa dgn yg tersayang
    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah.
    Menawarkan hadiah:
    Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran, Jam tangan 2x, Dress & Fridge magnet 2x.
    Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Yumida....terima kasih :)

      Delete
  9. Selamat berhujung minggu kak. Oh, sebenarnya dua-dua tu boleh dibuat jika kita disiplinkan masa kita.

    P/S: Stok buku saya Tetamu Istimewa sudah ada dengan saya. Jika berminat, boleh pesan terus dengan saya. Maklumat lanjut boleh rujuk di blog saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cikgu sbb sudi singgah :)

      Delete
  10. Slm singgah membaca di hari selasa..

    ReplyDelete
  11. Apa yang kita nak buat memang selalunya kena tolak tepi dulu. Yang patut kita buat memangnya tak pernah habis. Saya pun kalau diberi peluang nak buat apa, panjang juga list tapi bila mengenangkan keluarga, rasanya worth it jugalah mendahulukan mereka daripada keperluan saya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Mummy...apa2 pun keluarga jadi priority kan :)

      Delete
  12. Hehe....jarang dapat bermalas malasan kalau cuti Linda...nak tak nak kena buat rutin tu semua hehe...
    Comeynya budak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Hainom, nak bermalas2 rasa bersalah pulak hihi. Terima kasih Hainom, budak tu belum mandi lagi, tapi dah sebuk buat pelangi...hihi

      Delete
  13. hihi..biasalah bila dah jadi isteri dan ibu.kerja umah tetap jalan walaupon cuti..hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...