nota iklan

Monday, 24 March 2014

Relaks pagi #doabuatMH370

Pagi-pagi cuti sekolah ni rasa segar sikit. Mungkin sebab tak payah berkejar-kejar nak kena hantar anak ke sekolah. Jalan pun agak lengang berbanding hari-hari biasa....seronok kan :)

Tiba-tiba rasa seronoknya kalau pagi-pagi ni dapat berjoging (ye lah sangat kan, nak berjoging konon....bersiar-siar lagi tepat kot) kat mana-mana taman atau tasik. Mesti lagi segar, tambah-tambah lagi boleh bakar lemak-lemak tepu dalam badan ni sekali....hihi

Tapi sebab tak dapat cuti memandangkan bos2 yang anak dah besar panjang pun berebut-rebut nak cuti (mmm...anak dorang cuti universiti kot), saya kerja je macam biasa. Nasib baik seminggu je cuti sekolah ni. Takpe simpan cuti dulu untuk cuti sekolah panjang nanti.

Hari ni rasa nak tengok gambar2 pathway yang cantik ni dulu. Saya suka sangat tengok gambar2 pathway/ road/ walkway yang cantik2....

Pinjam gambar mr.google dulu lah...terima kasih mr.google dan mana2 sumber yang berkaitan tu. Minta halal ye, dapat pahala tau...amin :)

Beautiful Road Wallpaper HD (28)


Salam sayang buat semua :)

Teruskan berdoa buat MH370...
Di mana ada kesukaran, di situ ada harapan....insyaAllah...

11 comments:

  1. salam isnin linda, tak apa simpan cuti untuk raya, masa raya ambil cuti panjang sekaligus...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaah kann Farah...salam isnin Farah :)

      Delete
  2. Assalamualaikum kak linda.. cantiknya gambar pemandangan indah ni.. selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa'laikumussalam Sheila...cantik kan Sheila, terima kasih banyak sebab sudi menabung ya :)

      Delete
  3. lya suka tgk gambar no.1 tu tenang ja

    ReplyDelete
  4. jogging pagi2 mmg lagi best especially klau scenery mcm dalam gambar tu. hehe

    ReplyDelete
  5. cantik pemandangan di situ......

    ReplyDelete
  6. Betul Linda... seminggu ni x terkejar2 nak pegi opis... sbb x antar anak ke sekolah... jalan pun lengang je... biasa dok dalam kete dekat sejam, mggu ni 15 minit dah sampai opis... bahagianya... ^__^

    ReplyDelete
  7. Cantik je pemandangan...sejuk mata memandang

    ReplyDelete
  8. sempat lagi (mmm...anak dorang cuti universiti kot) ahahaha.. jawapan dia: takkkkkk

    budak uni cuti mid sem starting 4/4 :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...