nota iklan

Monday, 12 May 2014

Ini semua Frozen punya pasal #doabuatMH370



Disebabkan movie Frozen ni lah...
1) anak perempuan saya nak tukar nama dari Hana ke Ana
2) dia suruh belikan baju macam princess Ana, mesti exactly sama (mak aii memang tak dapat lah kan)
3) dia suruh buang semua mainan dalam bilik dia sebab dia nak bilik sama macam princess Ana
4) dia nak kakak macam princess Elsa (erkkk...kesian abang dia hehe)
5) dia nak ibu dia kurus macam ibu princess Ana (haaa?! sampai hati huk huk...:p)
6) tiap2 hari ada aksi ketuk pintu toilet lepas tu menyanyi.."Do you want to build a snowman?"


Haiiii...sabar je lah...

Aksi ni pun akan ada setiap kali...huhu

(semua gambar credit to google)

11 comments:

  1. Kuat betul pengaruh frozen ni kan Linda ... sama jer dengan anak akak dua orang tu.. bila nampak baju ana tu sibuk suruh beli kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah Nur...tapi mmg best kan cerita ni...;))

      Delete
  2. memang power pengaruh kartun frozen..anak buah ana langsung ibu nya tak de 'can' nak tukar chanel..asyik2 ulang dvd frozen..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh...betul tu Ana, dorang x boring langsung tengok frozen ni ;)

      Delete
  3. Isteri saya kata cerita ni best.. tp saya belum tengok lagi lah.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tn Khir kena tengok ni..silap2 tak cukup sekali hehe...anak lelaki saya pun suka hihi ;)

      Delete
  4. comelnyer..patut pun hana suka..

    ReplyDelete
  5. hehehe...comel jer hana....penangan Frozen yer =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..tulah pasal mama Ila ;)

      Delete
  6. Seriously Linda, saya belum tengok pun cerita ni. Superheroes saya tak minat tengok movie. Baru nak beli kat Astro Best, anak sulung suruh beli cerita yang 'thrill sikit, Mommy!' Duh... So, princess kat rumah ok tak sekarang ni?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...