nota iklan

Wednesday, 14 May 2014

Kerja luar lagi #doabuatmh370

Hari ni kerja luar lagi, dah masuk 3 minggu dahh...
Seronok jugak cuma penat, kerja-kerja di pejabat pun dah terbengkalai..
Tapi takpelah asalkan dapat memberi sedikit sumbangan...



Duduk sekejap sementara menunggu ahli2 team yang lain...
Aman je rasa kat sini...segar



Disebabkan site survey habis awal hari ni, dapatlah balik ke pejabat sekejap...
Tetiba teringat sesuatu...


Alamak, lebih baik saya check cepat....











Huhuhu, dah tak dapat diselamatkan dah kot...
Takpe teruskan menyiram, mana tahu ada harapan nak berputik semula hehe....


10 comments:

  1. Salam Kak Linda...

    saya ada tag akak kat sini http://blog-wafee.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-anne-nurain.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam Wafee, terima kasihhhh Wafee, terharu sgt...excited tau...tungguuu ya :)

      Delete
  2. Linda..layu dihujung mekar dah bunga kesayangan Linda..mudah2an kembali segar hendaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tulah pasal Ana, macam takde harapan dah ni, tapi masih menaruh harapann huhu :p

      Delete
  3. Amboi ibu hahaha sibuk sampai bunga pun tak tersiram

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tulah pasall cik akak, teruk betul tuan pokok tu yekkk :p

      Delete
  4. kesian bunga tu...hee... bule kembang balik ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Msred, macammmm takde harapan lah pulak huhu.. :))

      Delete
  5. Ni bunga yang sama hari tu ke? Alahai, kesian dah layu betul. Macamana nak diselamatkan ni, Linda?

    ReplyDelete
  6. sian pokok bunga. dia dah merajuk tu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...