nota iklan

Sunday, 11 May 2014

Setiap hari adalah Hari Ibu #doabuatMH370


7 comments:

  1. Salam Linda,

    Tumpang lalu kejap ya. Belum baca entri pun ni :) Nanti saya datang lagi lain kali baru baca betul-betul. Just nak ajak suka-suka join kalau tak stress lah ya :

    http://mummydearie.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mummy sudi jemput saya, excited betul rasa, lupa terus segala stress ;))

      Delete
  2. Betul tu Setiap hari adalah hari ibu.. Tq linda sudi singgah blog wawa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn Wawa...terima kasih sudi singgah ;))

      Delete
  3. Kasih ibu membawa ke syurga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Tn Khir, tiada galang gantinya ;))

      Delete
  4. Hehehe...baru datang betul-betul tengok apa ke bendanya entri ni :) Kalau boleh memang hari-hari nak jadikan hari ibu, kan. Tahun ni saya tak dapat hadiah pun. Anak saya terlupa kad tertinggal di sekolah. Cuma dapat kiss and hug masa bangun tidur dan nak tidur malam sempena Hari Ibu katanya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...