Salam Ramadhan 1435H


Salam Ramadhan 1435H. Saya ingin memohon ampun dan maaf di atas segala kesilapan; yang tidak disengajakan mahupun yang disengajakan, yang tidak disedari mahupun yang tidak disedari. Semoga Ramadhan akan menjadi medan tarbiah bagi menjadi hamba Allah yang lebih baik dari hari-hari semalam. Semoga kita dapat menyediakan bekalan bagi hari kematian yang pasti datang, cuma bila dan bagaimana masih menjadi rahsia-Nya jua...

Comments

 1. Salam ramadhan...selamat menunaikan ibadat puasa...buat linda sekeluarga

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selamat berpuasajuga buat Ana dan keluarga ya..

   Delete
 2. salam ukhwah di awal ramadhan ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. salam ukhwah dan salam Ramadhan buat Vee :)

   Delete
 3. Alhamdulillah masih berkesempatan bertemu ramadhan.
  Selamat Berpuasa dan menyambut ramadhan.. Semoga puasa kali ini lebih baik dari yang sebelumnya.

  Jemput singgah,
  www.sitiyangmenaip.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa buat Linda sekeluarga. Semoga Ramadhan kali ni lebih baik daripada yang sebelumnya.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terima kasih Mummy....sama juga buat Mummy dan keluarga...Semoga kita mendapat tarbiah yg cemerlang melalui madrasah Ramadhan...insyaAllah

   Delete
 5. Assalammualaikum... notaibu,

  Di bulan ramadan yang mulia ini juga mselim3 mengucapkan selamat menyambut ramadan al-mubarak. Moga di bulan mulia ini amalan kita dipertingkatkan... mselim3 juga minta maaf andai ada kata2 atau komen yang menguris perasaan.. (andai ada) .

  mselim3

  ReplyDelete
 6. Salam Ramadhan... bersama2lah kita semua bermaafan semoga Ramadhan kita semua bertambah berkatnya... aamiin. Slmt menjalani ibadah puasa.. :)

  ReplyDelete

Post a Comment