nota iklan

Thursday, 10 July 2014

Bayar hutang Wafee pulak :)

Masa untuk bayar hutang WAFEE pulak...yeayy :D
Sorry Wafee sebab ambik masa lama nak bayar hutang...hihi.

Yg soalan2 lain tu sama mcm MD jugak yek Wafee, terpaksa di SKIP sahaja...bak kata MD, dah macam main skipping pulak kannn :p

Ok, jom kita terus ke soalan2 cepu emas...yeayy

1. Nama panggilan yang anda suka? 
Masa sekolah menengah kawan2 panggil Garfield...hihi :) sebab 1st day di asrama pakai baggy t-shirt gambar Garfield...bukan sebab saya kuat makan dan tido macam Garfield yek...;p

2. Favourite colour?
Purple, purple dan purple. Walaupun sebenarnya favourite colour saya masa sekolah dulu biru, biru dan biru...hehe

3. Makanan kegemaran?
Mee rebus Johor...dan semua makanan Johor. Sebenarnya saya tak memilih sgt, semua saya makan termasuk batu (air) dan kayu (ubi).

4. Plan nak anak berapa orang?
Hehe...setakat ni dua jek...umur dah banyak, so mungkinlah dua jek...
Alhamdulillah

5. Hadiah paling mahal yang pernah bagi kat mak?
mmm...Hadiah untuk mak...priceless

6. Hadiah yang teringin sangat nk bg kat mak?
Semua yang mak nak :D

7. Kereta idaman anda?
Kereta yang dapat percuma :p

8. Dah berapa lama blogging?
huhu...since 2011...mmmmm

9. Do you like your job/study? Hehe... Soalan kontroversi skett...
Saya suka kerja saya tapiiii kalau boleh nak kerja dari rumah :p

10. Tempat hangout/lepak favourite?
Depan laptop@mengadap buku

11. Describe ME in 3 words... Hehe.. Saje nak tau perception you all about me from my blog... Especially those yang kita tak pernah jumpa personally... One day maybe?
Wafee ni sangat sweet...dan pandai menghargai orang lain. Wafee peramah dan baik hati.
Terima kasih Wafee sebab sudi singgah sini dan jadi kawan blogger K.Linda :D

7 comments:

  1. Selesai dah segala hutang dengan rakan blogger ya, Linda. Barulah hati senang nak beraya nanti :)

    Oh, ingatkan kawan-kawan panggil Garfield sebab suka makan lasagna... Betul juga ya, air(batu) dan ubi(kayu) pun kita boleh makankan...conclusionnya memang semua pun boleh jek kalau nak makan :)

    ReplyDelete
  2. wah ibu pon minat purple ye...:)

    ReplyDelete
  3. Hehe... TQ Kak Linda sbb sudi jawabbb!!! Terharuuuu ^_^

    Saya suka jawapan no 6... Memang kalau boleh, ape yg mak nak, semua kita nak bagi kan.... Kalau boleh, Mak belum abes ayat lagi, "Mak nakkk..." atau "Mak teringiiiin..." kite dah bagi siap2 depan mata kan? Hehe

    Saya pun dulu2 masa skola suke biru... Tapi dah tua (ehem ehem) ni, minat pink plak... Hehe

    ReplyDelete
  4. CT ada buat GIVEAWAY :D
    jemput singgah dan join.. thank you..

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

    ReplyDelete
  5. Lamanya kak linda berblogging. Kira bleh jadi Otai ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...