nota iklan

Tuesday, 8 July 2014

Jom tengok ada yg sama tak? ;)

Kongsikan ini daripada FB Writers Write.
Cuba tengok perbezaan setiap definasi ini daripada kaca mata seorang yang Extrovert dan Introvert.

Contohnya yang pertama tu; Alone.
Bagi Extrovert, bila dia berseorangan, dia akan rasa sepi@lonely.
Bagi seorang yang Introvert pula, dia akan menghargai masa yang dia boleh duduk berseorangan; peace and quiet.


Bila saya teliti semua definasi dalam senarai ni, rupanya saya ada dua2 ciri Extrovert dan Introvert, dan ini bukan kali pertama saya dapat result macam ni. Kebanyakan personaliti test yang saya buat memang akan dapat resut balance Extrovert dan Introvert huhu :p

Blogger lain macamana? 
Extrovert@Introvert?

6 comments:

  1. Linda, pada usia sebegini rasanya yang introvert lebih dekat definisinya pada ana, nice sahring dear..

    ReplyDelete
  2. Sama! Saya pun ada kedua-dua sifat extrovert dan introvert nih :)

    ReplyDelete
  3. Ya Allaah... This is so interesting kak! Thanks for sharing! Saya pun rasanya balance dua2... Huhu

    ReplyDelete
  4. Macam mana nak buat test untuk mengetahui yang masa satu definisi yang dimiliki

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...