nota iklan

Thursday, 25 September 2014

Keroncong buat Ana :)

Salam sayang semua!
wahhh....punyalah lama buat tak tahu kat blog ni, tiba2 jek buat entry macam tajuk lagu yek...huhu

Terima kasih Anajingga....terharu sangat!
Itulah perasaan saya bila di tag oleh seorang blogger yang glamour seperti Anajingga...
Terima kasih Ana sbb masih sudi memandang blog picisan yang dah lama bersawang ni...sudah pasti ianya motivasi untuk saya teruskan usaha2 berblogging...insyaAllah :)

Jemput datang ya beramai2 ke blog ANAJINGGA yang penuh dengan entry2 menarik tentang pelbagai cerita2 kehidupan seharian ni...


Ana memang seorang blogger yang versatile!

Terima kasih Ana, untuk pelbagai entry2 menarik buat tatapan kami yang membacanya :)

ok, untuk lulus nak join segmen ni, jom kita skodeng syarat2 yek :p

Syarat-syarat untuk menyertai segmen 'The Versatile Blogger Award ' mudah sahaja seperti :

1. Ucap terima kasih kepada yang memilih anda
2. Letakkan link blog mereka
3. Tulis 7 Fakta tentang diri anda.
4. Pilih 15 blog yang ada ikuti dan calonkan sebagai 15 blog ini kepada VBA

7 Fakta tentang diri saya (hehe....ni bab paling susah saya nak jawab dari dulu kini dan selamanya kot huhu)

1. Anak sulung - tapi selalu kena buli dgn adik2...erkkk :p

2. Suka yang simple2 je, tak suka apa2 yang kompleks atau complicated (pada pandangan saya)

3. Paling suka beli buku dan baca buku. Tapi bab baca buku tu dah kurang disiplin sikit sejak jadi supermom ni hihi...

4. Suka sukan dan aktiviti lasak...tapi sekarang ni joging sikit dah pancit huk huk

5. Penakut dengan apa2 binatang pun walaupun saya suka...kucing nak gesel2 pun saya takut dia gigit... teruk betul

6. Sangat suka nature dan beautiful scenery...

7. Paling benci orang buang sampah merata2..

ehhh dah cukup 7 dah ke? mcm ada lagi je nak tulis ni hehe poyo :p

Ok, seterusnyaaa...jeng jeng jeng

15 blog yg saya akan tag :)

1. Blog Mummydearie http://mummydearie.blogspot.com/
3. Bublynotes - Farah http://www.bubblynotes.com/
6. Blog Cik Hani http://puapoo.blogspot.com/
10. Titisan Nurani kakzakie http://zakiepurvit.blogspot.com/
11. Diari Kebun @na http://anazaujah.blogspot.com/
12. Khir Khalid http://www.khirkhalid.com/

Kalau boleh saya nak tag banyakkk lagi sbb semuanya blog2 yang saya follow atau singgah memang bestt...tapi nanti disqualified pulakk...huhu

ok dah, saya dah habis membebel...
eh, nak pergi mana tu? jangan lah lari duluuu...
jom kita pergi melawat blog2 yg saya dah tag tu...jom!

Sampai jumpa lagi...
entah bila tak tahu lah huhu...

Salam sayang :) Saya rindu semua 200% hik hik...nak jugakk :p

(gambar credit to google Rindu awak 200%)

7 comments:

  1. Aduh, kena tag lagi! Baru je saya siapkan yang kena tag tak tahulah berapa hari punya cerita. Tapi takpa, jangan risau. Saya akan senaraikan fakta 8-14 terbaru saya nanti untuk Linda. Bila tak tahulah tapi jangan sampai tak larat baca. Hahaha...

    No.5 tu samalah kita. Saya ni penggeli pada semua jenis haiwan. Tak kiralah comel macamana sekalipun...

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah....nanti cik up entri

    ReplyDelete
  3. Menarik..ramainya kena tag...Great!!! :-)

    ReplyDelete
  4. Wah Linda..bestnya ada lagu untuk kita lagi tuu...huhu.. Terima kasih sudi menyahut seruan hehe..tak adalah glamour mana nya, suam-suam je...yang penting kita menjalin ukhwah kan... samalah kita nak sulung, cuma ana ni dua beradik je, dan yes we love nature.... jom kita panjang2kan silaturrahim...Insyaa Allah..:)

    ReplyDelete
  5. salam linda,
    ingatkan keroncong tu utk saya....terperasan jap hehehe...
    terharu la blog picisan saya terpilih dlm list linda tu...In Shaa Allah..tima kasih byk2..
    linda better ckeck balik link kakzakie tu...nnti merajuk pulak dia...hehehe

    ReplyDelete
  6. Kakak dari semalam hingga ahad bercuti. So ambil masa sikit Linda ye insya-alah ada ruang kakak buat pulak. Org baca ke tak tahulah hihi...

    ReplyDelete
  7. Linda, saya kena up n3 jugak ke? tak retilah... pastu fening jap fikir... kalau saya nak tag sapa pulak....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...