nota iklan

Monday, 13 October 2014

Ada satu tersangkut :p

Sambungan entry CPUV yang berulang-ulang semalam...

Terima kasih rakan2 yang sudi singgah dan komen tentang CPUV berulang-ulang tu ya :))
Kesian NUFF, pening dah Nuffnang nampaknya, ni mesti kes terlalu ramai blogger2 hebat yang mendaftar dengan Nuff ni...opss tapi Nuff, pening tu harap2 sekejap je lah ya..jangan sampai terus masuk hospital hihi..

Ada Nuffnang barulah excited sikit blogging experience kami...ewahhh ewahh..
Betul kann :D

Pagi tadi saya check, memang betullah, dalam banyak2 tu satu jek sangkut..
Yang lain tu memang tak membiak, atau bak kata kebanyakan blogger, CPUV mandul hehe :p

Tapi Alhamdulillah, syukur kerana masih diberi peluang walaupun blog saya ni umpama hidup segan mati tak mau...

Terima kasih kepada semua rakan2 blogger juga yang masih sudi memberi saya peluang...
Tanpa kalian, siapalah saya...


5 comments:

  1. Comelnya alahai Linda pakai tudung dengan dress ke? Hahaha... Eh, tersasar dari tajuk pulak. Yalah sejak dua menjak ni memang banyak betul CPUV masuk tapi semuanya 'mandul' ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tulah baru perasan terpakai dress dgn tudung ...mmg pun harapkan byk jek tapi mannndulll kan MD :)

      Delete
  2. Saya langsung tak mendaftar Linda, sebab pada saya iklan membuat blog saya nampak semak! rugikan?

    ReplyDelete
  3. oklah tu Linda, sangkut lah juga, ana pun baru perasan dalam bertingket2 tu dua iklan yg sama tanpa earning..hehe :)

    ReplyDelete
  4. Linda, I dah jawab your Versatile Award punya cabaran ^__^

    http://mummydearie.blogspot.com/2014/10/versatile-award-untuk-cik-linda-kita.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...