nota iklan

Thursday, 16 October 2014

Dah tahu dah kat mana nak beli :)

Teringin nak buat banyak2 fruit infused water ni, macam cantik kan? Dan yang penting healthy..
Dan yang lagi penting nak cari recipe yang boleh kuruskan badan huhu...

(gambar credit to Mr Google)

Dah dapat few recipes tapi disebabkan perangai suka cari alasan hehe...konon2 nak cari kat mana nak beli jars macam dalam gambar tu...
attitude sungguh kann...

Sekarang dah tahu dah kat mana nak beli! Dah, tak payah nak buat alasan sangat dah..
Kalau nak seribu daya, tak nak seribu dalih lah nampaknyaaa...

So, sesiapa yang teringin nak beli tu boleh lah beli kat GROUPON ni, dapat murah..
Kat tempat lain, kat mana agaknya nak beli? Ada sesiapa pernah beli tak?

Btw, ni ada recipe yang saya dapat hari tu dari FB.


Boleh try, nanti share results ya ^_^

14 comments:

  1. Assalamualaikum kak, nice sharing. heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa'laikumussalam...TQ Sheila :)

      Delete
  2. Replies
    1. tulah kan Asha, tapi belum buat lagi ni hik hik :p

      Delete
  3. Replies
    1. tulahh kan cik akak, tapi kita tak buat lagi...ish ish slow betullah kita ni hehe :p

      Delete
  4. dah buat guna lemon. tapi sekali tu ajelah. mana nak nampak kesan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulahh Mona, saya pun dulu guna lemon je..tapi rajinnya seminggu dua jek lepas tu....mmmm dah lama tak buat :p

      Delete
  5. akak dah cuba? nak share results tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..insyaAllah Wafee...k.linda ni kan terlebih "rajin"...entah bila lah nak jadi projek terbaru ni hehe :p

      Delete
  6. Kite dari sehari ke sehari nak cuba tapi buatnya belum lagi hihihi.

    Org cakap bila simpan dalam peti tu, rasanya lagi sedap. Nanti nk tryla. Letak dalam botol biasa pun buleh hehe

    ReplyDelete
  7. Saya guna tumbler biasa je, Linda. Baru berani tambah lemon je. Itu pun alahai pahitnya... Slowly, slowly nak cuba detox juga.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...