nota iklan

Monday, 10 November 2014

Dah mula buat perangai dahh...huhu :p

Tuan punya blog dah mula buat perangai tak update blog dahhh....huhu :p



Lepas tu mula lah buat perangai poyo...update blog setakat nak bagitau diri sendiri busy...huhu macam orang lain tak busy kannn... :p




7 comments:

  1. Tak kisah Linda... janji blog tak sunyi ada n3... ini blog kita... suka hati kita nak masukkan n3 apa... kannnnn.....

    ReplyDelete
  2. Alahai Linda... busy like bees, but lucky still got chance to smell the sweet roses:)

    ReplyDelete
  3. Memg mcm tu la kak klau bz, atpb hhehe

    ReplyDelete
  4. tak pe Linda, faham... apa2pun tetap singgah dan support kawan saya hehe :)

    ReplyDelete
  5. Linda...dulukan yang mana penting dulu...lepas tu baru blog...

    ReplyDelete
  6. Adatlah Linda. Kita ni mana boleh duduk goyang kaki aje. Ada je kerja yang perlu dibuat. Jawatan banyakkan, tak cukup kertas kalau nak disenaraikan. Apa-apa pun janji blog berupdate sekali-sekala, sudah okeylah tu. Takpa setakat update blog nak beritahu busy with life, at least kita semua tau awak tu tengah busy :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...