nota iklan

Monday, 12 January 2015

Cubalah ni kalau nak dapat Iphone 6

Betul ke ada cara mudah nak dapatkan Iphone 6?

Rasa macam teringin jugak lah nak Iphone 6 tapi mmm...mahal lah. Belum masanya lagi nak beli phone mahal2. Yelah, nak bayar yuran sekolah budak tadika sekarang pun dah mencecah RM1500. Itu rate student lama. Kalau student baru memang dah sampai RM2000.

Mahal betul education sekarang ni. Dapat bonus pun habis bayar yuran anak-anak. Mak budak nak bershopping pun tak lepas.


Mana tahu ada rezeki nak dapat Iphone 6 free...best jugak kan :)

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...