nota iklan

Thursday, 29 January 2015

What would YOU change about your past if you could turn back time?

Saya akan make sure saya tak tambah berat badan...erkkk :p


(credit to google)

(credit to google)


6 comments:

  1. hihihi...tang berat badan tu yang tak menahan tu...hihi... sama la kita

    ReplyDelete
  2. Rata-rata org M'sia memang ada masalah berat badan.
    Makan sikit pun tapi sebab susah nak exercise itu yg berat badan susah nak buang

    ReplyDelete
  3. if me: nak sambung study kut..bab berat badan so far so good je, kena maintain elok2 hehe :)

    ReplyDelete
  4. Dlu saya pernah kena present jawapan untuk soalan ni kat depan kelas. Last2 kelakar jadinya. Satu kelas tergelak. Padahal jawapan saya, tak nak tukar apa2 pun.

    ReplyDelete
  5. Hahaha... gelak2 sorang2 bace en3 ni

    ReplyDelete
  6. hehehe banyak benda nak ubah..
    kalaulah ada time machine.. huuurm...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...