nota iklan

Tuesday, 5 May 2015

Apa yang tak kena dengan blog ni?

mmmm....walaupun memang dah tahu blog ni setakat blog picisan yang tak penting pun, tapi nak juga tanya satu soalan...hehe :p

Rasa-rasanya ada yang tak kena tak dengan blog ni?

ok, cari jawapan dulu nanti tora datang lagi hehe (sorry sebab poyo jek lebih...huhu)

the hitchhiker

8 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih sudi singgah Cik Nor :)

      Delete
  2. ok je..apa yg tak kena?ehh dah tanya soalan semula,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...jeng jeng jeng...cuba teka Pn Kutu...hihi :p

      Delete
  3. blog ni kena tambah read more widget bagi setiap entri..letak read more utk entri baru jimat ruang homepage :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nick di atas info yang berguna ni...saya try dah untuk 2 entry terdahulu, nasib jadi...hehe tetiba jadi jakun....terima kasih byk2 ya :))

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...