Apa yang tak kena dengan blog ni?

mmmm....walaupun memang dah tahu blog ni setakat blog picisan yang tak penting pun, tapi nak juga tanya satu soalan...hehe :p

Rasa-rasanya ada yang tak kena tak dengan blog ni?

ok, cari jawapan dulu nanti tora datang lagi hehe (sorry sebab poyo jek lebih...huhu)

the hitchhiker

Comments

  1. Replies
    1. Terima kasih sudi singgah Cik Nor :)

      Delete
  2. ok je..apa yg tak kena?ehh dah tanya soalan semula,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...jeng jeng jeng...cuba teka Pn Kutu...hihi :p

      Delete
  3. blog ni kena tambah read more widget bagi setiap entri..letak read more utk entri baru jimat ruang homepage :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nick di atas info yang berguna ni...saya try dah untuk 2 entry terdahulu, nasib jadi...hehe tetiba jadi jakun....terima kasih byk2 ya :))

      Delete

Post a Comment

Jemput baca nota sambil minum kopi :)