Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2015

Rupanya bukan sekadar giveaway...

Sekejap ada, sekejap hilang
Pertama sekali, saya ingin memohon maaf kerana mengambil masa yang lama untuk mengumumkan pemenang. Nampaknya ciri-ciri nak jadi blogger berjaya tu memang belum ada hehe... Blogger lain dah berkoyan-koyan buat giveaway, saya yang baru first time buat ni pun, punyalah ambil masa lama nak umum pemenang ;p
Baru faham maksud giveaway
Selama saya berblogging sejak tahun 2011 ni, baru 3 kali saya join giveaway...actually 3 tu je yang sempat, yang lain tu sudi cuma masa tak mengizinkan (sekali lagi tiada ciri-ciri blogger berjaya hehe).
Bila first time nak buat giveaway, memang fikir lebih dari dua tiga kali...sebab rasa macam...ishhh ada ke orang nak join, entah-entah entry giveaway ni akan terbengkalai tanpa sambutann... Mungkin fitrah lah tu kot, rasa ragu2 sikit, fikir negatif sikit.... Tapi kemudian tu, dah masuk dah rasa "kalau tak mencuba, macam mana kita nak tahu hasilnya macam mana"...usaha lepas tu tawakkal je lahhh...
So, teruskan je lah tekan …

Jeng...jeng...jeng

Tak sabar nak announcekan siapa yang bertuah tu... Mohon maaf sebab masa memang selalu cemburu....

Budak kecik ni bagitau, keputusan sedang diproses, sabar menanti ya:D

Siaran tergendala

Minta maaf sebab pengumuman giveaway pertama saya akan tergendala untuk beberapa hari kerana tuan blog pergi berkursus.... Tak patut betul tuan blog ni, dahlah asyik bertangguh buat giveaway, announcement blogger yang bertuah pun kena tangguh... Tapi takpe, biar lambat asalkan ada...kan kan hihi :) Tapi tak boleh guna selalu ya tagline ni sebab kadang2 peluang memang tak tunggu.
Lambat? Tinggalllll lah jawabnya :p