nota iklan

Monday, 15 June 2015

Rupanya bukan sekadar giveaway...

Sekejap ada, sekejap hilang

Pertama sekali, saya ingin memohon maaf kerana mengambil masa yang lama untuk mengumumkan pemenang. Nampaknya ciri-ciri nak jadi blogger berjaya tu memang belum ada hehe...
Blogger lain dah berkoyan-koyan buat giveaway, saya yang baru first time buat ni pun, punyalah ambil masa lama nak umum pemenang ;p

Baru faham maksud giveaway

Selama saya berblogging sejak tahun 2011 ni, baru 3 kali saya join giveaway...actually 3 tu je yang sempat, yang lain tu sudi cuma masa tak mengizinkan (sekali lagi tiada ciri-ciri blogger berjaya hehe).

Bila first time nak buat giveaway, memang fikir lebih dari dua tiga kali...sebab rasa macam...ishhh ada ke orang nak join, entah-entah entry giveaway ni akan terbengkalai tanpa sambutann...
Mungkin fitrah lah tu kot, rasa ragu2 sikit, fikir negatif sikit....
Tapi kemudian tu, dah masuk dah rasa "kalau tak mencuba, macam mana kita nak tahu hasilnya macam mana"...usaha lepas tu tawakkal je lahhh...

So, teruskan je lah tekan butang publish....(amboiii dramatik sangat huhu)

Tak sangka betul, banyak juga sambutannya untuk blog picisan ni.
Memang saya terharu sangat dan berterima kasih pada blogger2 yang sudi join.
Baru saya faham rupanya ianya bukan sekadar giveaway....
Rupanya ia medan menjalinkan silaturrahim dan persahabatan...

Terima kasih kepada semua. Saya amat menghargai semua :)

Pemenang akan dihubungi terus dan akan dimaklumkan dalam entry seterusnya....(maafkan tuan blog yang selalu macam chipsmore ni ya)


19 comments:

  1. betul sis,,, ia lbh mengeratkan silaturahim... akak pun chipsmore juga.... hehe

    ReplyDelete
  2. mengeratkan silaturrahim dan berkenal-kenalan ^_^*

    ReplyDelete
  3. nak buat jgk nanti...join tau hehe :)

    ReplyDelete
  4. kan...best tau join GA ni sambil tambah kenalan di alam maya...

    ReplyDelete
  5. menambah kenalan blogger juga ...

    ReplyDelete
  6. ingatkan dapat biskut cipsmore tadi Linda hihi..sabar menanti :)

    ReplyDelete
  7. betul GA juga mengukuhkan ukhwah

    ReplyDelete
  8. Mrs. A dah email tau.
    Dah ada jugak ler...pengalaman buat GA.
    Mrs. A langsung tak pernah. Hajat tu memang ada tapi bimbang tak mampu nak handle.

    ReplyDelete
  9. Betul tu. Sy pernah 2 x je rasanya. Takut tak sempat nak BW je nanti. Kesian pula org tu.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  10. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  11. Salam lebaran dari BUNDA...Tahniah dah berjaya anjurkan Giveaway... semoga dapat teruskan lagi..

    ReplyDelete
  12. siapakah pemenangnya.. jeng3~ ^_^

    ReplyDelete
  13. yuuuhuuu kak.. lama hilang.. pegi mana..

    ReplyDelete
  14. dah masuk september dah kak oiii...lame nye menghilang? mane nye pemenang???

    ReplyDelete
  15. hehehehe...sy pun jarang join GA sb selalu tak menang...hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...