nota iklan

Sunday, 29 November 2015

Promosi sehari sahaja!



Sekarang ni agak kerap juga saya membeli buku secara online. Rasa lebih mudah mencuci mata secara online ni, lebih-lebih lagi bila BookCafe selalu sangat buat promosi. Tu yang rasa berbaloi-baloi!

Mujur saya masuk website BookCafe hari ni, baru tahu yang esok akan ada promosi Cyber Monday di mana akan dapat free shipping untuk pembelian RM30 sahaja!
Wah betul-betul menarik ni. Biasanya dengan pembelian RM150 baru lah dapat free shipping.
Siapa yang boleh lepaskan peluang keemasan macam ni? Memang tak lah kannn..huhu

OK, nanti saya update apa saya beli. Siapa nak ikut? JOM!

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...