nota iklan

Sunday, 10 January 2016

Pengajaran hari Sabtu

Rutin ibu moden (especially yang bekerja dan tiada maid)
= Kurangkan barang + Ada sistem + Jangan bertangguh
(Walaupun badan letih paksakan jugak diri siapkan apa yang perlu...sigh)



8 comments:

  1. Assalamualaikum Linda, moga dipermudahkan rutin harian ibu-ibu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa'laikumussalam dear....insyaAllah :)

      Delete
  2. Yes,apa2 kerja pun jgn bertangguh Kan? Nnti makin bertimbun pulak. Huhu

    ReplyDelete
  3. Gambar yang pertama tu patutnya - Own less, work overtime! Hahaha!

    Adatlah mak-mak bekerjaya ni, Linda. Selalu mengadu tak cukup masa, takda me-me time tapi yang sebenarnya banyak juga masa yang terbuang tapi kita tak sedar. Saya pun kalau boleh tahun ni nak meminimisekan masa-masa yang tanpa sedar terbuang begitu sahaja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betullah MD..tepat tu! kena kurangkan buang masa kan...

      Delete
  4. assalamulaikum... datang singgah sini... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa'laikumussalam...tq dear sudi singgah :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...