Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2016

Terima kasih!

Terima kasih kepada semua yang sudi join giveaway!

Pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat ya :)

Giveaway Kedua Blog Nota dan Kopi

Salam di bulan Oktober! 
Tiba-tiba rasa nak buat giveaway yang kedua. 
Hadiahnya?  Macam biasa.  BUKU. 
Syaratnya mudah dan simple je.  1) like FB page Nota dan Kopi 2) sharekan satu entry FB page Nota dan Kopi di FB. Kalau ditambah dengan caption2 menarik,  insyaAllah ada peluang menang lebih.  3) sharekan di blog yang anda dah join giveaway ni (yang ni optional, kalau tak nak share pun takpe,  masih ada peluang menang.  Just bagitau di komen entry ni yang anda dah join). Ataupun jika yang tiada blog,  just mention di komen FB page Nota dan Kopi yang anda dah join giveaway ni. 

(Eh tadi saya kata simple tapi dah macam tak berapa simple huhu) 
Hadiahnya ialah sebuah buku (tapi giveaway yang lepas,  saya bagi sampai 4 buku tau, jadi adalah kemungkinan bertambah kot kan.  Biasanya saya akan bagi hadiah istimewa untuk caption2 menarik). 

Setakat itu sahaja. Simple je kan.  Giveaway ni akan berlangsung di antara 1 Oktober - 20 Oktober 2016.
Jemput ya. Harap ada yang sudi. Terima kasih.