Apabila terpaksa mengaku kalah....

Kadang-kala minda dah cukup positif...
Jiwa dah cukup kental...
Azam dah cukup tinggi...
Tetapi fizikal pula tak mampu :(

Saya tak mengaku kalah, cuma saya tak menang....hihi
Virus flu ni yang menang

Sumber : Google

Jumaat lepas paling kuat rasa sakitnya....memang tak mampu nak bangun. On off demamnya, yang paling tak tahan bila sakit semua badan-badan. 

Sumber : shutterstock


Part yang best bila tak perlu pergi kerja...
Walaupun terpaksa menahan sakit tapi ambillah peluang berehat daripada memikirkan hal kerja.

Duduk sorang-sorang sempat pulak merenung kipas...
Jaga diri semua....


Comments

  1. Mudah2an cepat sembuh.
    Jangan bukak peti ais.

    ReplyDelete
  2. Semoga cepat sembuh ye Linda.. ini peluang untuk berehat.. rehatlah ye..

    ReplyDelete
  3. Rumusan cerita ni menunjukkan awak rehat tengok kipaslah kan?

    ReplyDelete
  4. Rumusan cerita ni menunjukkan awak rehat tengok kipaslah kan?

    ReplyDelete
  5. Bila dah tak sihat terpaksalah guna kipas instead of aircond kan Linda
    Apa lagi flu ni bukan boleh cepat berlalu
    Moga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  6. Get well soon.. kene byk rehat..

    ReplyDelete
  7. Semoga Linda cepat sembuh..Rehat dan jangan lupa makan ubat.

    ReplyDelete
  8. Hihi..dh smbuh blm..syafakillah..slmt berehat

    ReplyDelete
  9. get well soon.. mmg kadang kita tewas juga. sakit mmg kena tewaskan diri juga kn

    ReplyDelete
  10. Allah bagi rehat... 😀 just take care..

    ReplyDelete
  11. Sedihnya dengar.......Moga cepat sembuh ye Linda.

    ReplyDelete

Post a Comment

Jemput baca nota sambil minum kopi :)

nota iklan