Yeayyy....sekolah dah bermula!

Bermula semula rutin bangun masak seawal pagi.

Kelam kabut antara kerja dan urusan sekolah anak2.
Bermula aktiviti hantar dan ambik anak2 ke sekolah. Tiap2 hari 3 round; pagi, tengahari dan petang. Bilalah agaknya dapat berhenti keje huhu.
Tak sabar tunggu hari Jumaat. Harap2 tahun ni tak banyak kena pergi kursus. 
Anak2 relax. Ibunya yang nervous terlebih. 
Ya Allah, mohon agar dipermudahkan. Aamiinn.

Comments

  1. Omma nervous sampai tak boleh tidur malam tadi sebab takut terbangun lambat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahaii kesiannnya....pengorbanan seorang ibu...

      Delete
  2. Hihi... biasalah tu.
    Kakak tahun ini macam free sikit sebab anak yg last pun dah duduk asrama
    Jadi bangun sediakan utk diri sendiri ajelah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnyaa kakZakie....lepas penat berhempas pulas urus anak2 kan..

      Delete
  3. selamat tahun baru.. semoga dipermudahkan.. :)

    ReplyDelete
  4. salam tahun baru...mulalah rutin kelam-kabut kita. samalah saya pun uruskan anak-anak sendiri memandangkan suami kerja jauh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga dipermudahkan untuk Fyda juga :)

      Delete
  5. semoga dipermudahkan urusan kita semua utk hari2 akan datang

    ReplyDelete

Post a Comment

Jemput baca nota sambil minum kopi :)