nota iklan

Monday, 9 December 2013

Alahhh tak aci! Belum sempat jadi wolf ;(

Alahhh tension lerr bila kengkawan ofis dah siap merembat buku masing2 kat Big Bad Wolf!
Saya entah bila nak pergi ni...ishhh ishh belum ada kesempatan lagi ;(


Actually saya pun baru berjinak2 menjadi wolf ni awal tahun ni..
sebelum ni mmg tak pernah tahu pun...kakak ipar yg ajak pergi awal tahun hari tu..

Nilah hasil rembatan hari tu
Saya beli 47 buah buku dengan harga RM 317

Ni masa proses sorting tapi end-up semua saya ambik...

Tengoklah harga satu2 buku yg saya berjaya rembat..
kalau kt MPH tu mau harganya dalam RM40++ kan





Budak kecik ni happy betul sebab ada banyak buku dia boleh pilih...

Huhu serius tak sabar nak pegi lagi!
Insyaallah kalau ada kesempatan pegi, saya update nanti ok ;)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...