nota iklan

Monday, 23 December 2013

Entry Mencuba Nasib ;p

Hari ni masa tengah jalan2 kat blog
Tetiba terjumpa dengan tawaran menarik NI
di blog SUE SUKA SUSUN
mmg suka susun Sue ni tau...kemas je rumah Sue...ada byk jugak idea2 dekor
Jemputlah ke blog Sue yek ;)

Macam menarik lah pulak contest yg Sue buat ni..
Macam nak try masuk jek....suka2 jek sbb yg lain ramai hebat2
Apa lagi, godeh2 lah gambar2 yang ada...
Jumpa lah gambar yang satu ni..


Nama budak comel ni Hana
Umur dia 4 tahun
badan memang kecik tapi suara mak aiii besarrrr
Hobi dia selain baca buku ialah melipat baju
Bila saya angkat baju, dia lipat
Bila saya lipat baju, dia tolong lipat
Bila saya berhenti lipat, dia teruskan lipat jugak...hehe

Rajin budak ni..
Tengoklah hasil lipatan dia tu, boleh tahan kan? 
Boleh lah diterima sesuai dengan umurnya
Biasanya dia akan pilih baju2 dia dulu dari timbunan baju2 tu (mak aiii...timbunan baju dah tu huhu)
Perasan tak yang warna baju dia tu pink jek yang banyak
Bak tagline si budak kecik ni "I love pink"...hehe

Tengoklah rambut dia tu haaaa...sampai tak nampak mata dah...tapi lipat tetap lipat!
Alhamdulillah....semoga berterusan kerajinan si budak comel ni sampai bila2..amin ;)

4 comments:

  1. amin... muga dia rajin sampai besar nanti..hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah...amin...thanks Msred ;)

      Delete
  2. hehee...rajin nye anak dara ni lipat kain..
    terima kasih sebab sudi join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Umie Sue sebab sudi singgah ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...