nota iklan

Wednesday, 4 December 2013

Syoknya bershopping ;)

Bershopping memang seronok kan?
Ada tak orang yang tak suka bershopping?
ohhhh...ada jugak rupanya ya
alahh....tapi klu poket tak kosong dan barang tu mmg brg2 yg kita minat atau suka...apa salahnya kan...mesti excited jugak kannnn...toksah nak temberang lerrr...hihi
tapi kalau rasa2 poket tak berapa nak tebal bulan tu, shopping lah brg2 yg perlu jek...tapi saya percaya excitementnya tetap ada kan?
betulll takkk...elehh cover line lah tu..huhu

Ehh ehh janganlah ingat shopping tu utk perempuan jek
shopping pun bukan setakat beli baju atau handbag atau kasut je tau..
alahh kaum lelaki pun kalau beli gadget, mak aiii macam takde anak bini nak bagi makan hehe

Ish ish apa hal yg saya duk melalut membebel2 tak tentu pasal ni
Sabor je lahh...tetiba jek kan

oklah, takde idea dah nak tulis apa lagi
so, inilah hasil tangkapan saya hari ni


Yg ni nak suruh si abang yg tak berapa minat membaca tu baca sebab info dalam bentuk yang ringkas dan mudah difahami. Harap2 boleh membantu utk subjek agama dia kt sekolah jugak since dia sgtlah malas membaca apatah lagi nak menghafal...bila jawab exam, ambikkk! macam2 fakta digorengnya sampai hangus huhu....genius benor agaknya anak yg sorang ni...lain dari org lainnn...;)
Buku2 ni harganya RM 9.50 tapi ada diskaun 20% so tinggal RM 7.60




Yg ni pulak utk si adik sebab dia berminat betul nak ckp omputehh...kadang2 converse dgn dia in english tapi dia tanya balik apa maksudnya hehe....so nampak buku ni sgt menarik sbb ada dwibahasa kan...jom adik kita praktis yek...practise make perfect kan ;)
Harga RM 4.99 tapi after 20% discount tinggal RM 3.99


Buku dunia sains Aiman ni menarik sebab walaupun dalam bentuk cerita tapi diselitkan fakta2 sains; contohnya bagaimana buih terbentuk, bentuk pelangi yg sebenarnya etc etc...
Hajat di hati nak suruh si abang baca tapi kalau dia malas jugak, ibu nak bacakan kuat2 kat dua org budak tu dengan gaya penglipur lara haha...tunggguu..
Buku ni cuma berharga RM3 je sebuah..


Yg ni beli sebab nak suruh si abang lancar baca jawi hehe
Koleksi Ana Muslim tapi takde less...harga RM 9


OK, itu jelah cerita hari ni...thanks sebab sudi baca ;)

2 comments:

  1. salam.wahhhh bestnya dapat beli byk buku:)
    kalau free singgah lah ke blog noly www.nolyanna.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Noly sebab sudi singgah...saya akan buat kunjungan ke blog Noly ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...