Skip to main content

Giveaway Pertama ;)

Dah lama jugak teringin nak buat giveaway. Tapi asyik bertangguh memang tak jadi...bak kata orang tua-tua "Kerja bertangguh tak menjadi" ...huhu

Lagipun nervous nak try sebabbb...blog picisan ni tak glamour pun, jadi terfikir entah ada sambutan entahkan tidak...mmmm :p

Hari ni entah kenapa rasa nak buat giveaway yang pertama.

Terasa nak bagi buku ni untuk hadiah giveaway saya yang pertama ni..

Cara nak join giveaway ni simple je. 

Pertama, jadi follower blog Nota dan Kopi ni.

Kedua, share kan tentang giveaway ni, tak kisahlah nak buat mcm mana. Nak buat entry ke, nak tinggalkan komen ke...nak paksa orang masuk ke...hikhik

Biasanya orang buat giveaway berapa lama yek? Hehe teruk betul tuan punya blog ni kann :p

Ok, sampai hari Ahad depan 31 Mei 2015.

Jemputlah masuk ya, sudi-sudikan lah yek huhu (ok memang nervous nak publish entry ni..erkkk)

Comments

  1. join la....nak buku jugak.. http://miszsheyla.blogspot.com/2015/05/giveaway-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  2. as slm...joined :)
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  3. wana join ..

    http://syazrim.blogspot.com/2015/05/1st-giveaway-by-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  4. Saya join Y^.^


    http://bellangekkk.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  5. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-blog-notaibu77.html

    ReplyDelete
  6. http://officalmissyana.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  7. http://belongtomee.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-by-blog-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  8. Join

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  9. saya pun join..

    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/05/first-giveaway-by-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  10. joinedddd

    http://nonasani.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    hehee

    ReplyDelete
  11. okey... YB join GA ;)
    http://yangbaik.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  12. saya join
    http://85mutiarabeauty.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  13. Tahniah!. tahniah.. akhirnya dapat jugak linda buat GA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tu lah pasalll...tq dear ;))

      Delete
  14. Mrs. A joint.....

    http://mrsablogstori.blogspot.com/2015/05/nota-dan-kopi-giveaway-pertama.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Linda & Rakan Blogger,

    I'm LZ turut serta GA by Nota Dan Kopi..

    My link :

    http://whateverapa-apasahaja.blogspot.com/2015/05/nota-dan-kopi-giveaway-pertama.html?m=1

    ReplyDelete
  16. Saya join :)
    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  17. Jalan2 singgah sini..joint jgk..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-by-nota-dan-kopi.html?m=1

    ReplyDelete
  18. Salam..


    Join...http://cahayanurlight.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-by-blog-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  19. saya join ;)

    http://eauroracollection.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-bukan-sekadar-resepi.html

    ReplyDelete
  20. Salam Linda, Ana joined : http://www.anajingga.com/2015/05/giveaway-pertama-dari-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  21. Selamat berkenalan dan selamat berGA untuk semua...

    ReplyDelete
  22. join yer... http://yanishak.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-dari-blog-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  23. http://umikasum.blogspot.com/2015/05/giveaway-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  24. http://inilamanblogsayalah.blogspot.com/2015/05/saya-sertai-first-giveaway-by-nota-dan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak....mcm x exist kan link ni

      Delete
  25. Saya join! Jemput follow blog :D

    http://jarikecilmenaip.blogspot.com/2015/05/giveaway-by-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  26. Sal join ya....(autopublish pagi sikit...hehehe):

    http://www.kisahpondokkecil.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  27. Saya join

    http://projekabc.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    Terima kasih

    ReplyDelete
  28. hda joined :)

    http://cikhudahassan.blogspot.com/2015/05/giveaway-by-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  29. Eyda join ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  30. Join :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-blog-nota-kopi.html

    ReplyDelete
  31. book marks dulu nanti join

    ReplyDelete
  32. Dah join
    http://cikash.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-by-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  33. Nad join ye :)

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama.html

    ReplyDelete
  34. Okey, belum terlambat lagi makanya saya cubalah join nanti kalau berkesempatan. Takut terlupa aje ni!

    ReplyDelete
  35. Yuyu join ...moga2 bertuah ..ngeh

    http://cintayuyue.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-blog-nota-kopi.html

    ReplyDelete
  36. http://www.dianadin.com/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    akak join juga ^_^*

    ReplyDelete
  37. Join sini..^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama.html

    ReplyDelete
  38. ok..dah join dan follow juga..

    http://ibunoey.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-by-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  39. salam sis... akak join...
    http://www.sheilainspire.com/2015/05/1st-giveaway-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  40. Hai.. Salam perkenalan. nama saya nuha. Jemput ke blog saya ya. Saya join giveaway ni.

    http://www.nuhahayati.com/2015/05/giveaway-by-nota-dan-kopi.html


    ReplyDelete
  41. lyana singgah dan join! nak bukuuuu plis hehehe

    http://lyanasstudio.blogspot.com/2015/05/1st-giveaway-by-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  42. http://storymoryluahanku.blogspot.hk/2015/05/giveaway-pertama-by-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  43. saya dah join~

    http://imamimoth.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-by-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  44. http://www.syuhadasalleh.my/2015/05/giveaway-pertama-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  45. Saya nk join. 😊

    http://yeorinbaramdo.blogspot.com/2015/05/giveaway-pertama-by-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kisah pelik tapi benar dengan Lazada

Ceritanya pada bulan Dis 2017, anak perempuan saya teringin sangat nak beli meja study yang sama sebijik dengan abangnya.
 Dah puas merata cari yang lain tapi tetap nak yang sama jugak sebijik huhu :p
Macam ni lah rupanya.

Bila pergi semula ke tempat yang kami beli dulu di Subang Jaya, memang ada stok tapi harganya boleh tahan jugak dah mencecah RM1000 ++.
Rasanya masa beli dulu dalam 2 tahun lepas, harganya murah lagi.
Puas jugak keluar masuk kedai perabot nak cari yang sama atau lebih kurang sama tapi encik suami tak puas hati sebab tak berbaloi dengan kualiti katanya. Saya pun tak arif sangat pasal kualiti perabot ni, pada saya asalkan cantik dan sesuai dengan ruang dah ok sangat lah tu.
Encik suami kata perabot sekarang harapkan mahal je tapi kebanyakannya cuma compressed wood bukannya solid wood. Errkk..apa pulak tu, kata hati saya. Tapi buat-buat je macam faham. Tapi memang tak dinafikan kayu meja study yang kami beli untuk si abang memang nampak kuat dan tiada lapisan laminate…

Mulakan hari dengan senyuman :-)

Assalamua'laikum Selamat Sejahtera Selamat Pagi Salam Ceria
Semoga hari ini kita mampu memulakan hari dengan sebuah senyuman dan berlapang dada serta hati yang bersih dan berfikiran positif walaupun dengan seribu kepayahan, kesukaran dan masalah yang berlegar2 di sekeliling kehidupan kita. Ya, kita takkan mampu menghalang seribu dugaan, rencam dan ragam kehidupan...yang kita mampu lakukan hanyalah menukar cara kita menilai dan menghadapinya... 
Ya Allah, berilah kami ketabahan dan kesabaran dalam menghadapi kehidupan ini...Amin


Today, give a stranger one of your smiles.  It might be the only sunshine he sees all day.  ~Quoted in P.S. I Love You, compiled by H. Jackson Brown, Jr.
People seldom notice old clothes if you wear a big smile.  ~Lee Mildon
The world always looks brighter from behind a smile.  ~Author Unknown
Life is like a mirror, we get the best results when we smile at it.  ~Author Unknown
Smiling is infectious,
You can catch it like the flu.
Someone smiled at me today,
And I starte…

Senyum itu

Hati yang mengeluh Rasa yang berkecai Pilu yang tertahan
Semua tak terluah
Senyum itu juga terpamer
Hanya yang tahu seolah faham Apa yang ditanggung susuk tubuh itu
Namun lelah dan deritanya Dia simpan diam-diam Dia pendam rapi-rapi
Yang terluah Hanya senyum itu