nota iklan

Saturday, 1 October 2016

Giveaway Kedua Blog Nota dan Kopi

Salam di bulan Oktober! 

Tiba-tiba rasa nak buat giveaway yang kedua. 

Hadiahnya?  Macam biasa.  BUKU. 

Syaratnya mudah dan simple je. 
1) like FB page Nota dan Kopi
2) sharekan satu entry FB page Nota dan Kopi di FB. Kalau ditambah dengan caption2 menarik,  insyaAllah ada peluang menang lebih. 
3) sharekan di blog yang anda dah join giveaway ni (yang ni optional, kalau tak nak share pun takpe,  masih ada peluang menang.  Just bagitau di komen entry ni yang anda dah join). Ataupun jika yang tiada blog,  just mention di komen FB page Nota dan Kopi yang anda dah join giveaway ni. 


(Eh tadi saya kata simple tapi dah macam tak berapa simple huhu) 

Hadiahnya ialah sebuah buku (tapi giveaway yang lepas,  saya bagi sampai 4 buku tau, jadi adalah kemungkinan bertambah kot kan.  Biasanya saya akan bagi hadiah istimewa untuk caption2 menarik). 


Setakat itu sahaja. Simple je kan. 
Giveaway ni akan berlangsung di antara 1 Oktober - 20 Oktober 2016.

Jemput ya. Harap ada yang sudi. Terima kasih. 

Salam Maal Hijrah. 

21 comments:

  1. Assalamualaikum..
    Saya joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html?m=1
    FB Sha Mohamed

    ReplyDelete
  2. JM JOIN

    https://belogs.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    fb : noor najwa

    ReplyDelete
  5. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    fb : Anis Khalilah

    ReplyDelete
  6. join

    http://realsviors.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  7. saya join jugak yer

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  8. baru nk join..rupanya kena ada fb haha..k bye!

    ReplyDelete
  9. saya join GA ni :)

    https://farhanajafri.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    Jemput join segmen saya ye :)
    https://farhanajafri.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-anna-j.html

    ReplyDelete
  10. Saya join

    http://cikilamenari.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    FB: Shafila Ila

    ReplyDelete
  11. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    FB : Hani Rahman

    ReplyDelete
  12. Join (^^,)

    http://yanapinkblossom.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  13. dah join..

    http://eda83.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  14. join

    http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  15. saya join!!

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  16. ana join
    http://adna2029.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  17. join jugak

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/10/giveaway-kedua-blog-nota-dan-kopi.html

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada bakal pemenang. Saya sempat baca aje entri ni. Dah tutup dah pun ya ^_^

    ReplyDelete
  19. Greetings admin
    I like your topic, after reading your article very helpful at all and can be a source of reference ide bisnis camilan unik dan murah dari tahu. I hope others can feel the same benefits as me I will wait for your next article updates. Thank you for sharing

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...