nota iklan

Monday, 16 April 2012

Whats your organization personality?

Ok, cuba buat kuiz ni kat sini untuk tahu organization personality masing2 ya.... http://www.bhg.com/decorating/storage/quiz/


so saya dah buat dah resultnya ialah : SCHOOLTEACHER'S ORGANIZATION PERSONALITY....wow ada bakat jadi cikgu rupanya saya ni, tak sangka ya....huhu..


apa ciri2 schoolteacher ni yek, sama2 kita tengok siapa yg kena ya!

  • semiorganized person
  • feel less stressed when your home is neat but find that, despite your best intentions, your desk still gets buried under papers? 
  • Because getting things done on time is important to you, breaking larger projects into smaller steps, with staggered due dates, is a great way to stay motivated
mmmm.....rasanya macam betullah jugak hehe...

saya nak kongsi sikit gambar2 yg ada kat website ni....wahhhh mcm bestlah jek kalau hidup saya sgt organized macam niiiiiii......suka, suka dan sukaaaaa.....tapi bila yek, sometimes macam dah cuba buat tips2 ni tapi over time, xde maintenance, so jadi unorganized semula...dan ditambah dengan faktor2 lain, contoh plg significant ialahhh.....family members lain yg xnak bg cooperation huhuhu....

oklah korang, jom layan jap

On-the-Go Filing
Recycle Those Paint Cans
Command CentralSmart Work Space LayoutSmall Closetsmall space home office 

menarik kan?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...