nota iklan

Thursday, 21 March 2013

Saya nak kurus! :-(

Bila tiba2 rasa bosan melanda....mula lah buat aktiviti entah apa2...

contohnya seperti ini....



Ni yang saya tak suka bila ambik gambar diri sendiri....tak suka! tak suka!
Tak suka betul tengok muka sendiri yang dah tembam....ishhhhh
entah dah beribu2 kali lemon rasanya berazam nak kurus tapi tetap jugak bertambah berat badan seperti dipam-pam...

waaaa....sedihnya....ni baru part muka...kalau part badan lagilahhhh....

Aduhai, bila lah agaknya hasrat saya yang satu itu akan tercapai?

2 comments:

  1. salam..kalau ade sesiape atau akak sendiri yang nk cuba herbalife ,boleh contact saya 0145312303:)serious people only.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya...insyaAllah :-)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...