nota iklan

Monday, 31 March 2014

Macam tak percaya pulak... #doabuatMH370

Tadi tengahari masa lunch teman kawan ofis pegi beli handphone baru...
tetiba macam tak percaya pulak bila dia beli handphone nokia baru ni..

sebabnya...
first time jumpa 
NOKIA + ANDROID...hihi
tetiba saya terjakun sangat kat situ..
Yelah sebabnya husband saya selalu sangat kutuk telefon android saya. Dia bangga sangat bila telefon dia ialah telefon nokia + windows...
Dia kata android tak berapa best sangat kalau nak compare dengan windows phone dia tu...ish ish

Tak sabar pulak saya nak bagitau husband balik nanti...
entah2 dia dah tahu kot tapi saje jek buat diam :p

Ni infonya kalau ada sesiapa yang berminat.
Harganya RM399 :D



Pilihan warna...kalau saya, saya pilih warna putih...tapi klu nak lain sikit, merah pun macam menarik je...


Salah satu ciri android yang saya suka....cantik dan agak fancy sbb phone lain seperti iphone dan nokia biasanya nampak serius sikit. Tulisan pun saya suka android...

Salah satu keistimewaan nokia yang dah terbukti dari dulu....telefon nokia ni biasanya tahan...kalau jatuh selalu pun memang ambik masa lah nak rosak kot...setuju tak?

Inilah ciri2 telefon baru nokia ni...

Namanya NOKIA X...
Jom pegi usha2...hihi

#Teruskan berdoa buat MH370#

9 comments:

  1. yup baru2 ni nokia ada menjalinkan kerjasama bersama android....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak. alhamdullilah. bestnya nokia android. baru dengar ni. hehe singgah menabung infiniti sini~~~

    ReplyDelete
  3. dah lama tak beli hf baru :D..mcm best nie

    ReplyDelete
  4. wah...berbaloi gak harga nie...hihi...
    nak satu :)
    kena usha cari kat sarawak nie..hihi

    ReplyDelete
  5. Harganya pun mcm menarik jugak... ya... nokia ni tahan lasak.

    ReplyDelete
  6. Bunda mula2 pakai hp tahun 2007 dulu Nokia lah...lepas tu sony...sekarang samsung...rasa macam nak pakai nokia lah balik...dah ada android kan..murah pulak tu..

    ReplyDelete
  7. wah menarik lah.. harga pun ok !

    ReplyDelete
  8. Wahh.. nokia pun tak nak mengalah juga.. hebat... :)

    ReplyDelete
  9. Saya pun baru tahu Nokia+Android ni. Tapi dah lama tak pakai telefon Nokia. Yang last sekali zaman telefon Nokia yang bulky tu. Punyalah berzaman dah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...