nota iklan

Tuesday, 1 April 2014

1.4.14 #doabuatMH370

Ambil masa untuk relaks sekejap hari ni...
Esok nak kena pergi hospital, nak further check-up masalah kesihatan yang dah tak diambil berat sejak tahun lepas, sebabnya;
1) Penakut nak jumpa doktor dan nak buat operation
2) Asyik bertangguh ambil cuti nak jumpa doktor sebab keje tak pernah habis dan dateline bertubi2
3) Risau nanti kena cuti sebulan tak boleh drive, sapa nak hantar dan ambil anak sekolah
4) Macam2 alasan lagi lah...:(

Doakan semoga doktor takde jumpa apa2 yang serius esok....aminnn...


Terima kasih kepada semua yang masih sudi singgah dan komen.
Walaupun saya tak sempat reply komen rakan2 semua tapi saya amat menghargainya. Sempat juga berBW cuma kadang2 sempat baca je tapi tak sempat nak komen...
Terima kasih semua. Salam Sayang!

Saya amat menghargai kalian :)

12 comments:

  1. Assalamualaikum kak, sakit apa ni? semoga dipermudahkan segala urusan kamu. jangan takut2 ye... banyakkan berzikir~~~

    ReplyDelete
  2. kesihatan kena ambik serius kak..tak blh pandang remeh..nnt melarat

    ReplyDelete
  3. semoga segalanya dipermudahkan yer... Farah doakan, In Shaa Allah...

    ReplyDelete
  4. Assalam

    sakit apa yer? Pergi lah cek...jangan takut...cepat buat rawatan cepat baik...

    ReplyDelete
  5. Salam April... in shaa Allah.. semoga dipermudahkan segala2nya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  6. semoga semuanya dipermudahkn ya..moga sentiasa sihat.

    ReplyDelete
  7. Salam saya 1st time singgah sini.

    ReplyDelete
  8. be cool ...hope semuanya selamat...

    ReplyDelete
  9. Semoga dipermudahkan ya... InsyaAllah...
    ^__^

    ReplyDelete
  10. Semoga semuanya ok saja. Memang gitulah kita, Linda. Diri sendiri letak paling last sekali. Anak-anak dan suami share tempat pertama dalam serba-serbi. Saya pun takut jugak part-part doktor ni. Selama ni dua kali aje masuk hospital dan kedua-duanya sebab bersalin.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...